Kotwicz - Jastrzębiec - OS 9 - Rajd Wielkanocny'21
-
Oster-Rallye 1921
Rajd Wielkanocny 1921 /2021Dzień III
Odcinek Specjalny nr 9
Trudność - II4.kwietnia 1921 (2021) roku.godzina 8:50 (czas trwania 3:50)
Kotwicz (SAR) - Jastrzębiec (SCL)
"Z sarmackiego Kotwicza zawodnicy jadą na południe. Po pokonaniu niewielkiego masywu Zielone Wzgórza oraz monumentalnych Gór Smoczych, docierają do znajdującego się u podnóża Góry Odolana sclavińskiego miasta Jastrzębiec. Jak pisał o tym miejscu sam założyciel, Jastrzębiec to miasto z misją, które powstało, gdy władze Konsulatu Sclavinii szukały miejsca mogącego nawiązywać do chlubnych tradycji Rzeczpospolitej Sclavinii i Trizondalu i promować trizondalską kulturę w państwie jednorożca. Jednym z najważniejszych wydarzeń na skalę międzynarodową, stanowiących prawdziwą wizytówkę Jastrzębca jest organizowany cyklicznie od wielu lat konkurs Our Sound, będący sztandarowym przykładem wydarzenia jednoczącego cały mikroświat. Najsławniejszym mikronautą związanym z miastem jest bez wątpienia niezmordowany piewca pokoju, miłośnik i mecenas kultury, człowiek mediów, nieustępliwy mąż stanu - Krzysztof Hans van der Ice."Łącznie do pokonania było 400km.
A w świąteczny nastrój wprowadzi nas Sekwencja Wielkanocna
--------
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NR 9 OSTER-RALLYE 1921 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE. TANKOWANIE JEST DOZWOLONE, WYSTARCZY WKLEIĆ:
[code]https://plik.austro-wegry.org/HWG/Tankowanie25.png[/code] lub
Premie Czasowe (poziom trudności II)
1miejsce: -6min.
2miejsce: -4min.
3miejsce: -2min. -
Nawet na sclavińśkiej ziemi "5" jedzie pełna werwy i humoru!
Wesołego Alleluja! -
Pyr, pyr, pyr…
-
Wziuuum!
-
Brummm
Każdy kierowca RMAW, który brał udział w co najmniej trzech rajdach(lub zdobył choćby punkt) ma możliwość wykorzystania jednorazowo w dowolnym momencie rajdu(poza odcinkiem z metą) 3 dodatkowe minuty Premii Czasowej dla siebie lub członka zespołu poprzez wpis informujący o zasadzie "ZAWODOWIEC", bądź wskazaniu obrazu licencji.
Premia dla mnie.
-
Jestem
-
Jestem.
-
jestem
-
Pangard z 17 dotarł na 9 punkt kontrolny.
-
Jestem!
-
Szybka klasyfikacja - do weryfikacji ok. 12-13...
-
Przybywam
-
Przybywam!
-
Brum!
-
Jak wspaniale być w nowym Jastrzębcu przeniesionym na ten nieznany ląd. Te portale między wymiarowe są niesamowite.
-
@prokrustes-prokrustesović Ktos nie przeczytal opisu trasy ;< @Ludwik-Tomović zostaw ksiazki dla Zombiaka musi wiecej czytac ;d