Przysięgi obywatelskie
-
"Ja, N.N. uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Uznając jej granice, przyrzekam odważnie bronić ich przed wrogiem wszelakim.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę." -
Ja, Ludwik Tomović uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę. -
Ja, Cillian Saerucaeg. uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę.NTOK
-
Ja, Maciej II uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę. -
Ja, Ingvar Augustsson van Hagsen de la Sparasan uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej,
będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania
Gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę.Będę stał na straży pokoju w v-świecie,
Używając Mocy by bronić i ochraniać.
Będę się strzegł agresywności i szanował wszystko, co żyje.
Będę służył zamiast rządzić, dla dobra v-świata.
Będę posłuszny ideałom dobra, męstwa i honoru
Niech Moc mi doda sił! -
Ja, Joahim von Ribertrop uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Ja, Guedes de Lima uroczyście przysięgam działać dla dobra Konfederacji Sclavińskiej, będąc lojalnym wobec jej władz, postępowaniem swym honoru jej nie splamię.
Dobrowolnie przyjmując te zobowiązania gwarantuję, że nie umniejszę ich ani trochę.