REJESTR OBYWATELI TEUTOŃSKICH
-
Ja, Akrypa Ali Shariati, przysięgam, że jako obywatelka Cesarstwa Teutonii podążać będę za naukami Hergoliena Wielkiego. Wobec Cesarza i Narodu swego będę lojalna, a postępowaniem swym honoru nie splamię. Mężnie, niczym pod Argon Cux, przed wrogiem broniła teutońskich ziem będę. A gdybym przysięgę swą złamała, niechaj wyklętą i pozbawioną godności się stanę, bowiem decydować o Teutonii losie nie byłabym godna.
Jedna Teutonia,
Jeden Naród,
Jeden Cesarz. -
@akrypa-ali-shariati Informuje o aktualizacji obywatelstwa teutonskiego, witamy w ojczyznie
-
Ja, Steve Nijo, przysięgam, że jako obywatel Cesarstwa Teutonii podążać będę za naukami Hergoliena Wielkiego. Wobec Cesarza i Narodu swego będę lojalny, a postępowaniem swym honoru nie splamię. Mężnie, niczym pod Argon Cux, przed wrogiem bronił teutońskich ziem będę. A gdybym przysięgę swą złamał, niechaj wyklętym i pozbawionym godności się stanę, bowiem decydować o Teutonii losie nie byłbym godzien.
Jedna Teutonia,
Jeden Naród,
Jeden Cesarz. -
Obywatelstwo będzie możliwe do nadania 3 września 2021.
Do tego też momentu informuje o możliwości zgłoszenia sprzeciwu. -
Informuje o nadaniu obywatelstwa Teutońskiego
-
Ja, Patryk I Labacki, przysięgam, że jako obywatel Cesarstwa Teutonii podążać będę za naukami Hergoliena Wielkiego. Wobec Cesarza i Narodu swego będę lojalny, a postępowaniem swym honoru nie splamię. Mężnie, niczym pod Argon Cux, przed wrogiem bronił teutońskich ziem będę. A gdybym przysięgę swą złamał, niechaj wyklęty i pozbawiony godności się stanę, bowiem decydować o Teutonii losie nie byłabym godny.
Jedna Teutonia,
Jeden Naród,
Jeden Cesarz. -
@patryk-i-labacki Informuje o chęci nadania obywatelstwa, jeżeli ktoś się sprzeciwia tej czynności ma czas na złożenie sprzeciwu do 14 września 2021
-
Inforumje o nadaniu obywatelstwa
@Patryk-I-Labacki https://www.uniapanstw.pl/profil/L0001 jakbys mógł zgłosić podanie tutaj to od razu autmatycznie wyda się akt -
@joanna-izabela Wniosek złożony
-
@Patryk-I-Labacki po pracy odklikam, natomiast juz teraz zapraszam na zgloszenie sie na namiestnika. Szczegolnie ze wzgledu na zainteresowania polityka.
-
Ten post został usunięty! -
Ja, Izabela Trotylska, przysięgam, że jako obywatelka Cesarstwa Teutonii podążać będę za naukami Hergoliena Wielkiego. Wobec Króla i Narodu swego będę lojalna, a postępowaniem swym honoru nie splamię. Mężnie, niczym pod Argon Cux, przed wrogiem broniła teutońskich ziem będę. A gdybym przysięgę swą złamała, niechaj wyklętą i pozbawioną godności się stanę, bowiem decydować o Teutonii losie nie byłabym godna.
-
Obywatelstwo przyznano!