Pytanie nie całkiem retoryczne
-
Wniosek jest dostępny od razu, natomiast musi zostać zaakceptowany lub nie przez odpowiednią głowę państwa i wtedy też jest natychmiast w systemie.
-
@Laurẽt-Gedeon-I jeżeli ktoś złoży wniosek o nadanie obywatelstwa to cała procedura wymaga kliknięcia przez lidera kraju przycisku Zatwierdź wniosek - system sam publikuje postanowienie oraz dodaje systemowo obywatelstwo.
Na przyszłość proszę tego typu pytania zadawać w dziale IT
-
@Mateusz-Wilhelm ok. Następnym razem w dziale IT, a jeśli chodzi o odpowiedź to rozumiem, że proces tak jak myślałem trwa kilka sekund. Tak?
-
@Laurẽt-Gedeon-I sam proces owszem. Potrzeba tylko głowy Państwa, która jest przy pc i taki wniosek zatwierdzi
Zaloguje sie - > Wejdzie na profil kraju -> moduł wnioski - > przeglądaj wnioski - > wybrać konkretny wniosek -> wybrać opcje (Zatwierdź/Odrzuć), czy publikować akt prawny
-
Przypominam też, że w zyciu niektórych ludzi istnieją takie części dnia, jak "sen" lub "praca".
-
Żenująca postawa petenta...
-
@Robert-Fryderyk napisał w Pytanie nie całkiem retoryczne:
Żenująca postawa petenta...
Uderz w stół, a RF wstanie i można liczyć, że w każdej sprawie wyłoży swoje 3 korony. Uderz w drzwi, a otworzy Ola z memem. Coś w tym jest. Za pytania chyba jeszcze się nie karze, ale jedyną sluszną drogę lub postawę zawsze można wybrać.
-
Ja bym chciała poprzeć przedmówcę, uważam za skandal z tym czekaniem.
Chcąc coś napisać na tym forum biegnę szybko z Katabongo przez sawannę, już prawie jestem na miejscu, a tu nie chcą mnie zalogować szybko, tylko rewidują i teraz mam stracone 3 sekundy, to trzeba naprawić. -
@Sorcha-Raven napisał w Pytanie nie całkiem retoryczne:
Ja bym chciała poprzeć przedmówcę, uważam za skandal z tym czekaniem.
Chcąc coś napisać na tym forum biegnę szybko z Katabongo przez sawannę, już prawie jestem na miejscu, a tu nie chcą mnie zalogować szybko, tylko rewidują i teraz mam stracone 3 sekundy, to trzeba naprawić.Ot, przynajmniej humor ze smakiem
-
@Laurẽt-Gedeon-I z uwagi na to, iż chciałbym zamknąć ten temat, czy odpowiedź, która padła zaspokoiła Twoje oczekiwania ?
-
@Mateusz-Wilhelm Oczywiście. Zdecydowanie trzeba archiwizować. Dziękuję