RLT24 : SOS 8 - Tseleborm - Bytów [meta rajdu]
-
RAJD LWA TEUTOŃSKIEGO1924
TEUTONISCHEN LÖWE RALLYE - ÚR FÁRT IK ÚRS TEUTONIŠ ROAR
Dzień 2
SUPER ODCINEK SPECJALNY Nr 8
a zarazem META RAJDU
Tseleborm - BytówTRUDNOŚĆ I
29 września 1924 roku. godzina 19:30
Tseleborm - Bytów:
Niestety tereny przygraniczne nie są bezpieczne. Wyprawy baridajskich łupieżców zdarzają się nawet dzisiaj. Co prawda ich ofiarami rzadko padają ludzie. Bandyci chętniej porywają młode kozy. Dlatego w okolicach Tselebormu warto mieć przy sobie broń. Palatyn Vladimir ik Lihtenštán dołoży wszelkich starań, by kozy uczestników rajdu nie doznały żadnych uszkodzeń.
Vladimir ik Lihtenštán
Tutaj, w Bytowie, kierowcy zakończą swoje zmagania, a cały trud zostanie wynagrodzony. Zwycięzca otrzyma wszelkie laury i zostanie zapamiętany na lata, a przegrani będą ocierać nie tylko pot, ale i łzy rozpaczy.
Nie ma nic piękniejszego w życiu jak zdrowa rywalizacja, więc dzięki, że byliście i do zobaczenia na kolejnym rajdzie pod egidą RMAW!Łącznie do pokonania było 142 km.
- - - - - - - - -
UWAGA: TO SUPER ODCINEK SPECJALNY NR 8 TEUTONISCHEN LÖWE RALLYE 1924 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE... TANKOWANIE JEST ZABRONIONE
UWAGA: Podczas tego odcinka możesz użyć następujących kodów lub grafik:
KOLEKTYW
CZTERY KĄTY
ŁYK DOŚWIADCZENIA
Możliwy do wykorzystania przez:
@Helwetyk-Romański, @Pavel-van-der-Gibson oraz Heinz-Werner Grüner.= = = = = = = = = =
Premie Czasowe (proziom trudności I)
1miejsce: -3 min.
2miejsce: -2 min.
3miejsce: -1 min.Premie za Super Odcinek Specjalny
1miejsce: - 15 min.
2miejsce: - 10 min.
3miejsce: - 5 min
4miejsce: - 3 min.
5miejsce: - 1 min.= = = = = = = = = =
Serdeczne podziękowania dla mecenasów tego wydarzenia:
-
To by było na tyle.
-
Przyszliśmy.
-
I to już... koniec!
Ktoś powie, że łatwo mówić, patrząc z podium. I być może to prawda, ale to i tak nie był prosty rajd. Tym bardziej więc jestem zaskoczony, że przyjeżdżam na całkiem wysokim miejscu, bo spodziewałem się czegoś innego.
Dzięki wszystkim! Do zobaczenia! -
KOLEKKTYW
Dziękujemy za wspólną zabawę -
Meta! Dziękujęęęęęę!
-
Koniec. Jak dobrze.
-
Dzięki! Dobranoc!
-
Szanowni Państwo, trudy rajdu dają się we znaki, ale uśmiech na ustach jest. Wielkie dzięki całemu sztabowi pomocników, ale przede wszystkim każdemu z osobna kierowcy! Brawa dla Was!
-
Tak jakoś wyszło.
-
-
Melduję się
KOLEKTYW
-
Meta!
-
Jestem!
-
@robert-drenin Kolektyw
-
Najpierw brak połączenia, potem informacja E wygasła mi sesja a na koniec wkleiłem tekst do złego wątku bo mnie po odświeżenie dziwnie przenosiło.... No nic..
Dzieki za wyścig
KOLEKTYW
https://kustosz.stempel.org.pl/1017/100464293790613752.png -
Nieoficjalna klasyfikacja na mecie Rajdu Lwa Teutońskiego 1924:
-
Jestem!
-
Czekamy na @Friedrich-von-Baden
-
przepraszam, za opóźnienie. Przybywam