RLT24 : SOS 8 - Tseleborm - Bytów [meta rajdu]
-
Przyszliśmy.
-
I to już... koniec!
Ktoś powie, że łatwo mówić, patrząc z podium. I być może to prawda, ale to i tak nie był prosty rajd. Tym bardziej więc jestem zaskoczony, że przyjeżdżam na całkiem wysokim miejscu, bo spodziewałem się czegoś innego.
Dzięki wszystkim! Do zobaczenia! -
KOLEKKTYW
Dziękujemy za wspólną zabawę -
Meta! Dziękujęęęęęę!
-
Koniec. Jak dobrze.
-
Dzięki! Dobranoc!
-
Szanowni Państwo, trudy rajdu dają się we znaki, ale uśmiech na ustach jest. Wielkie dzięki całemu sztabowi pomocników, ale przede wszystkim każdemu z osobna kierowcy! Brawa dla Was!
-
Tak jakoś wyszło.
-
-
Melduję się
KOLEKTYW
-
Meta!
-
Jestem!
-
@robert-drenin Kolektyw
-
Najpierw brak połączenia, potem informacja E wygasła mi sesja a na koniec wkleiłem tekst do złego wątku bo mnie po odświeżenie dziwnie przenosiło.... No nic..
Dzieki za wyścig
KOLEKTYW
https://kustosz.stempel.org.pl/1017/100464293790613752.png -
Nieoficjalna klasyfikacja na mecie Rajdu Lwa Teutońskiego 1924:
-
Jestem!
-
Czekamy na @Friedrich-von-Baden
-
przepraszam, za opóźnienie. Przybywam
-
Mamy to!
Ostatni kierowca dotarł do mety!Oficjalna klasyfikacja Rajdu Lwa Teutońskiego 1924 roku!
Zwycięża ze sporą przewagą Orjon Surma, reprezentujący Leocję i barwy BCZS. Tuż za nim klubowy kolega i rodak, mistrz mikroświata, Helwetyk Romański.
Trzecie miejsce na podium to już dzieło Pavla Van Der Gibsona. Sarmaci mają podium.
Dalej, pechowo, bo zabrakło minuty, reprezentantka gospodarzy Izabela Trotylska. Na piątej pozycji, kolejny Leota, rzadko widziany poza lokalnymi zawodami, Franklin Garamond.
Szósty - H.W.Grüner, pierwszy w stawce Edel.
Miejsca punktowane 7-10, to w kolejności - Popow-Chojnacka, Lovelace, Andrzej Fryderyk i von Hohenzollern.Wyścig ukończyło 16 kierowców, czyli wszyscy, którzy wystartowali.
-