Navigation

Unia Niepodległych Państw

• Login
    • Search
    • Centralny System Unii
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Wniosek o odblokowanie konta

Kwestie techniczne
    6
    8
    129
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      Mateusz Wilhelm 0 last edited by Mateusz Wilhelm 0

Proszę o odblokowanie mojego konta (aktualnie U11001).

Odbywa się to poprzez zmianę ID na pierwotne U00001, co przywroci konto, rachunki bankowe itd.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Ola Marcjan-Chojnacka
        Ola Marcjan-Chojnacka last edited by

Wniosek opiniuję NEGATYWNIE.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • Nurdrun von Lichtenstein
          Nurdrun von Lichtenstein last edited by

Z tego, co Pamiętam, prosiłeś o usunięcie konta. Warto byłoby jakoś uargumentować przywrócenie 🙂

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • M
            Mateusz Wilhelm 0 @Nurdrun von Lichtenstein last edited by Mateusz Wilhelm 0

@natalia-helena-von-lichtenstein Konto zablokowałem sobie samemu, a właściwie to ukryłem widoczność konta wykorzystując możliwości systemu 😉 Stąd aktualnie id U11001 zamiast U00001 😉 Niestety tak ukryte ID nie pozwala na zmiany w profilu, jak np. przeniesienie się do KD, które chciałbym uczynić.

Prośbę pozostawiam bez podania motywów, co zrobi administracja Unii to uszanuje 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Aleksander
              Aleksander last edited by

Ja uważam, że powinniśmy to konto odblokować, bez urządzania plemiennego wiecu, jaki zaczął się tu odbywać 😕

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • Andrzej Fryderyk
                Andrzej Fryderyk last edited by

Konto odblokowane. Jakby jakieś problemy były to proszę o informację.

Mateusz Wilhelm 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • Mateusz Wilhelm
                  Mateusz Wilhelm @Andrzej Fryderyk last edited by Mateusz Wilhelm

@andrzej-fryderyk Dziękuje,

https://www.uniapanstw.pl/profil/organizacje/U00001 -> z jakiegoś powodu bliżej mi nieznanego system zmienił właściciela/id tych organizacji także

tam nawet powinna być taka metoda System::unblockUser($id), która robi wszystko z automatu
                  ;|

Mateusz Wilhelm 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Mateusz Wilhelm
                    Mateusz Wilhelm @Mateusz Wilhelm last edited by Mateusz Wilhelm

@mateusz-wilhelm Przy okazji sugerował bym edytowanie uprawnień dla organizacji bowiem każdy, nawet niezalogowany ma możliwość dodawania i zmiany schematów wniosków https://www.uniapanstw.pl/profil/I00002, zalogowani natomiast mogę jak tutaj dodatkowo otwierać w ramach organizacji nowe organizacje i w profilu KI zatwierdzać projekty zgłoszone do zatwierdzenia ;|

@Andrzej-Fryderyk

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • first-post
                      last-post