Srebrny Róg - Pałac Cesarski - PUNKT STARTOWY - 1. Löwe und Einhorn-Rallye 1921
-
Joanna Izabela w barwach unijno-teutońsko-sclavińskich ruszyła z piskiem opon. Miała nadzieje ze podobnie zrobił jej towarzysz @Ludwik-Tomović i ze przebicie opon @Helwetyk-Romański coś dało. Zastanawiala się co ta urocza parka @Andrzej-Fryderyk i @Natalia-Helena-von-Lichtenstein nie pozabijała się.
-
Melduję się.
-
Pangard Comet Petrowicza rusza na trasę rajdu.
-
Ruszyłem
-
Samochód Joahima von Ribertropa wystartował ze Srebrnego Rogu, pędząc w stronę Zielnyboru.
-
Na linii startowej pojawia się Arkadiusz von Witcher we własnej osobie! Rejestrujący się na ostatnią chwilę, po długiej przerwie, zadziwił tłum swoją obecnością. Były monarcha drobnego odosobnionego państewka na północy powzięty odnalezieniem w tłumie rodaków z Nordaty i Sarmacji ze wzruszeniem, jeszcze przed startem uchylił kask i serdecznie podziękował za wsparcie. Miejmy nadzieję, że jego ewentualne szkody pokryje wysokie ubezpieczenie...
-
Automobil Michała wyruszył z linii startu.
-
Najliczniejszy start w historii!
A to dopiero początek!
Zapraszam na kolejny OS o 0:11!
Odcinek Specjalny nr 1A ja zabieram się za "tabelkowanie"
-
Tabela na godzinę 22:38
-
Akuku! Z małymi trudnościami - gaźnik zamarzł, ale jednak się stawiłem!
-
Kierowca von Teller i ik Ryth nieznacznie popełnili falsestart...
natomiast kierowca Lipeburgerprzeliczył się akurat o 15 minut... co daje karę 30 minut -
@anton-sokolov Wynik Szanownego Kierowcy - Profesora uwzględnie w nast. aktualizacji...
-
Przepraszam najmocniej, chciałbym tylko zgłosić literówkę w tabelce, tak na przyszłość... DaLerian, od Dalerii. Wiem, że nazwa może być myląca z uwagi na równoległe nawiązanie do DeLoreana, także bez żadnych problemów, to tylko drobna uprzejma poprawka. ^^
-
@arkadiusz-von-witcher Oczywiście!
Skojarzenie z samochodem znanym z przyszłości. -
@heinz-werner-grüner Dramat :c
-
Jedyny w stawce kierowca hasselandzki De Ravia tradycyjnie bez pośpiechu dopił kawę, odpalił wóz, rzucił okiem na zegary i ruszył przed siebie
-
Kolejni kierowcy oczywiście są uwzględniani. Czekam na obszerniejszą aktualizację...
-
Aktualizacja 23:57