Zielnybor - Eltdorf - OS2 - Löwe und Einhorn-Rally 1921
-
Na punkt kontrolny wjechał samochód prowadzony przez przybysza z Rzeczypospolitej. Pojazd był oznaczony numerem:
-
Przybywam
-
Jedziemy!!!
-
Samochód Petrowicza dotarł do Eltdorfu.
-
Joanna Izabela wiedząc ze Helwetyk odjechał już dawno przed siebie, posmutniała. Wzięła łyka z butelki wina i spojrzała się na Zamek Zielnyborski. To tam odbywała się jej elekcja, to tam kłóciła się z wujem. Nostalgiczne wspomnienia wróciły ale pora było jechać dalej dotarla do Eltdorf gdzie znowu to odbyla sie jej koronacja....
-
Szybko przejeżdżamy i jedymy dalej!
-
Zauroczony widokami pięknych budowli miasta i widokiem malowicznych rozległych dolin nad wybrzeżem, młody amator nareszcie choć przez chwilę poczuł się pełen w środku. Zmierzał w kierunku migającej na horyzoncie latarni, od której było już całkiem blisko do celu. Miał wrażenie, że przez to całe upajanie się widokami prawie był zapomniał o wyścigu... przed nim przyjechać zdążyło większość kierowców, a przecież kolejny etap miał się już niebawem zacząć!
- Już jestem! - miał krzyknąć po zajechaniu na linię...
-
Nieoficjalna klasyfikacja po OS2... jeszcze nie wszyscy dojechali!
-
Metę lotną odcinka specjalnego minął i Otto von Teller na swoim rowerze.
-
Gdy wszyscy tracili już nadzieję na zobaczenie króla RON, ten dotarł na metę dopiero tuż przed wschodem słońca.
-
Witam trochę spóźniony, lecz musiałem w krzaczorach się zatrzymać i zdrzemnąć.
-
@anton-sokolov napisał w Zielnybor - Eltdorf - OS2 - Löwe und Einhorn-Rally 1921:
Witam trochę spóźniony, lecz musiałem w krzaczorach się zatrzymać i zdrzemnąć.
Mówiłem, nie pij tyle za kółkiem? Mówiłem...
-
Lipeburger na punkcie kontrolnym