Jastrzębiec - Eldorat - OS9/META RAJDU - 1.Löwe und Einhorn-Rally 1921
-
No cO jEst z TyM sPrZęTeM Do DiAsKa!
Znaczy się... opanowany i uradowany Arkadiusz zajechał DaLerianem na metę. -
Koniec! To była dobra zabawa!
-
I oto Czeski Bełt pośród kurzu i dymu wydobywającego się zarówno z tyły jak i przodu wpada na metę. Następnie wytacza się z niego kierowca czarniejszy niż sam Lucyper.
No, będą mieli mechanicy robotę -
Wziuuum
Piękny to był Rajd po terenach naszej pięknej Sclavinii i Teutonii
-
Eldorat, jak tu pięknie!
-
Linię mety przekroczył przybysz z Rzeczypospolitej, Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz, z radością pozdrawiając kibiców.
Dziękuję bardzo!
-
Na metę z pełną prędkością wjechał Joahim von Ribertrop.
-
Lipeburger po wielu tułaczkach dociera na metę
-
Oficjalna klasyfikacja zostanie podana do wiadomości za 30 minut.
Weryfikacja trwa...
Proszę czekac...Weryfikacja trwa...
Proszę czekać... -
@heinz-werner-grüner Heinz jest w stałym kontakcie z organizatorami i sędziami Rajdu
-
Trochę to trwało, ale się udało.
-
@heinz-werner-grüner piękne dzięki za tytaniczną pracę!
-
@ludwik-tomović Oj, tam coś poklikałem.
-
Również składam podziękowanie dla organizatorów za cały wkład pracy przy organizacji i obsłudze rajdu. Serdecznie też pragnę podziękować wszystkim uczestnikom za wspaniałą rywalizację bez której nie byłoby tak wyśmienitej zabawy ani tyle emocjonujących wrażeń. Wyścig był świetną imprezą, która przyniosła wiele radości, jak mniemam nie tylko mnie. Wielkie dziek.
-
@bruno-petrowicz-catalan dziękujemy i zapraszamy na kolejną edycję Rajdu (bo przecież kiedyś będzie )
-
@ludwik-tomović Ja myślę, że da się to załatwić. Negocjacje będą ostre, ale wszyscy, koniec końców powinni być zadowoleni.
-
@heinz-werner-grüner i tego się trzymajmy!
-
@heinz-werner-grüner napisał w Jastrzębiec - Eldorat - OS9/META RAJDU - 1.Löwe und Einhorn-Rally 1921:
(...) Negocjacje będą ostre, (...)
Proszę zażądać obniżenia responsywności forum!
-
Jak coś jest dobre, to na dokładkę czeka wielu. Zaś kolejka tych co chcą skosztować rośnie. Jestem przekonany, że doczekamy dokładki i jeszcze kiedyś będziemy się ścigać po drogach Sklavinii i Teutonii.
-
Oczywiście, że takie rajdy będą miały pierwszeństwo. Wszystko zależy od tworzącej się atmosfery, oprawy i w ogóle zaangażowania obywatelskiego.
Na koniec sezonu zamierzam rozprowadzić małą ankietę,tak by wszyscy zainteresowani mogli się wypowiedzieć.