Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Mikronacyjny Turniej Szachowy - Srebny Róg

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    10
    46
    3698
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Alfred Fabian von Tehen-Dżek
      Alfred Fabian von Tehen-Dżek ostatnio edytowany przez

Co prawda, zgłaszałem się prywatnie, ale oczywiście potwierdzam uczestnictwo

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • Heinz-Werner Grüner
        Heinz-Werner Grüner @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein ja bym powiedział o sobie, że nawet jestem arcymistrzem szachowym w byciu matowanym. 😉

Nurdrun von Lichtenstein 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
        • Nurdrun von Lichtenstein
          Nurdrun von Lichtenstein @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner nie schlebiaj sobie ;d

@Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek Mój Sensei! Czy będę musiała walczyć przeciwko mojemu Mistrzowi????????

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
          • Heinz-Werner Grüner

@natalia-helena-von-lichtenstein Jak się spotkamy na "szachowym polu" to się okaże kto jest mistrzem szacha-mata-pata. 😉

Nurdrun von Lichtenstein 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
              Nurdrun von Lichtenstein @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner Chyba nie będziesz taki i dasz mi wygrać?

• Heinz-Werner Grüner

@natalia-helena-von-lichtenstein ależ oczywiście! 😉

• Cillian
                  Cillian ostatnio edytowany przez Cillian

text alternatywny

Mikronacyjny Turniej Szachowy Srebny Róg się oficjalnie zaczął

Zgłosiło się dziewięciu szachistów(Co trochę zasmuciło, bo wiadome jest że mamy wielu więcej w mikroświecie). Zostali oni przypisani do trzech grup, Z dwóch pierwszych do pół finału awansuje jedna osoba, z trzeciej dwie.

tekst

Powodzenia, i udanego matowania.

@Andrzej-Fryderyk @Joahim-von-Ribertrop @Joanna-Izabela @Natalia-Helena-von-Lichtenstein @Ignats-ik-Ruth @Michał-Franciszek-Lubomirski-Lisewicz @Alfred-Fabian-von-Tehen-Dżek @Heinz-Werner-Grüner

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                  • Ludwik Tomović
                    Ludwik Tomović @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian powodzenia dla wszystkich!

• Heinz-Werner Grüner
                      Heinz-Werner Grüner @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

Kiedy zaczynamy, tak się dopytam... 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                        Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

Grupa C zacna! Jaka szkoda, że odpadnę xD

• Cillian
                          Cillian ostatnio edytowany przez

Już zaczęliśmy 😉 Teraz gracie pomiędzy swoimi grupami. Nie mogę wam zorganizować meczu więc sami musicie wysłać przeciwnikowi link do gry. W przypadku problemów zapraszam na discorda

• Cillian
                            Cillian ostatnio edytowany przez

Joahim von Ribbentrop vs Cillian Saerucaeg
                            0.5 : 2.5

Pierwsza, druga i trzecia gra. Bardzo dziękuje koledze za grę

• M
                              Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz ostatnio edytowany przez

Powodzenia wszystkim! 🙂

• Adrian Józef Alatristé
                                Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

Cholera jasna, przegapiłem zapisy. ;/

Cillian 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                • Cillian
                                  Cillian @Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

@adrian-józef-alatristé nikt się chyba nie obrazi jak dopiszę do grupy c ;d

Adrian Józef Alatristé 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                  • Adrian Józef Alatristé
                                    Adrian Józef Alatristé @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian Ja na pewno protestować nie będę. 🐕

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                    • Joanna Izabela
                                      Joanna Izabela @Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

@adrian-józef-alatristé będziemy grać razem ❤

Adrian Józef Alatristé 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                      • Adrian Józef Alatristé
                                        Adrian Józef Alatristé @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela raczej przeciwko sobie. 🎱 🎱

• Heinz-Werner Grüner
                                          Heinz-Werner Grüner @Cillian ostatnio edytowany przez

@cillian Tak, tak... Ja rozgrywam już mecz z Panem Pułkownikiem, Lisewiczem-Lubomirskim... Jak zakończymy to zapewne on podeśle całość...

• Alfred Fabian von Tehen-Dżek
                                            Alfred Fabian von Tehen-Dżek ostatnio edytowany przez

Pierwsza

I druga

Partia z Natalią, 2:0 dla mnie. Cóż, niestety nie mogłem oddać punktu, niemniej myślę, że Natalia zasługuje na drugie miejsce w grupie 😄

Chyba, że Jej Cesarska Mość, lub Adrian jest mnie w stanie powstrzymać w dwumeczu 😄

• first-post
                                              last-post