Wieści z zagranicy
-
Mała satyra, pozdrawiam wszystkich walczących o wolność
donieckaukrainy -
Brodria: ban them all! - No to A. Swarzewski postanowił zbanowac za coż...uczestnictwo w koronacji? Kto co lubi, osobiście troche szkoda obywateli jakokolwiek zaintersowanych krajem.
-
No cóż, myślałem że Swarzewski jest jakoś normalny, ale chyba bierze gorszy syf o którym jeszcze nie słyszałem.
-
@cillian Dobre.
-
-
-
@ludwik-tomović O, ciesze sie ze w koncu poruszono ten temat. Jednak nabijanie 300 postow nie swoimi tekstami jest mocno slabe. RON ma potencjal, a takie akcje tylko sprawiaja ze pachnie yoyo.
-
-
Bezimienne miasto na miejscu Eldoratu? Przecież Eldorat nie istnieje XD.
(A tak serio to istnieje tam gdzie był zawsze, ale bawi mnie to, że w KS nie umieją dojść do jednego stanowiska czy nasze miasta istnieją czy nie.)
-
Walka miedzy Brodrią i... Brodrią - bratobójcza walka trwa, pokazywanie pazurków i wykrwawianie się. Raczej nic dobrego z tego nie wyniknie.
-
Frapuje mnie, dlaczego odbywa się to na forum Rotrii...
-
@aleksander Ze wzgledu na to ze Aleksandra została zbanowana na forum Brodrii ;d Szuka teraz potwierdzenia władzy i zyskała jak w Rotrii. Zreszta obecnie robi turnee po RON
-
W nieco nowej formule ukazał się kolejny numer Zielonego Sztandaru Wolności. Tym razem bezpośrednią inspirację stanowi twórczość pana Adasia Grzybka.
-
@ametyst-faradobus mam nadzieję że pod linkiem nie kryje się np watykańczyk
-
@ludwik-tomović jak dotąd nikt go jeszcze nie pobrał
-
@ametyst-faradobus kiepski licznik bo pobralam
-
@joanna-izabela ja też
-
Chodziło mi o to, że nikt jak dotąd nie pobrał Watykańczyka.
-
@ametyst-faradobus a
nie wiem, bo mi nie dali nigdy (na szczęście) -
Zapraszam na drugi dzień uroczystości w Bialenii (JKM Aleksander może tam odebrać obiecany Order Patrona). Opublikowano też unikalną fotografię bialeńskiej grupy trzymającej władzę.