Wieści z zagranicy
-
@aleksander gdyby Brzoskwinia leżała na Łotwie można by powiedzieć że nie było zimnioków i to tylko halucynacja z niedożywienia
-
Nie do końca wiem o co chodzi Hansowi, ale pośmiać się można.
-
Z kronikarskiego obowiązku:
Wybrano Patriarchę w Rotrii -
Zachęcam do czytania nowego numeru Zielonego Sztandaru Wolności.
-
@ametyst-faradobus nauczyciele - cudowny zawód. Takie zarobki! Tyle wolnego!
-
-
-
W RON bez zmian, kopiowanie z facebooka na pełnej
Warto zaznaczyć jednak że jest to jeden wątek, w którym udziela się jedna osoba i inne osoby w RON zwracały uwagę na formę tego wątku.
-
@ludwik-tomović mogliby chociaz dawac link do źródła
-
Skoro im to sprawia radość. Ja kopiuję codziennie fragment z Zielonej Książki w Muzeum Patrona.
-
-
@Heinz-Werner-Grüner jakiś komentarz dlaczego?
-
@joanna-izabela Sam zrezygnował, ale dopiero teraz JCKM Franz Leopold zrobił to formalnie. Żadnych podtekstów, ale powód jasny, ograniczenie swoich działań w mikronacjach.
-
Od wczoraj nabyć można nowy numer Zielonego Sztandaru Wolności: https://kustosz.stempel.org.pl/1018/99199719909097479.pdf
-
@ametyst-faradobus Gdzie placic?
-
@cillian ale za co? To propagandowa tuba, więc siłą rzeczy jest za darmo. Z państwowej kasy to finansuję, jak TVP.
-
@ametyst-faradobus Tylko jakość lepsza...
-
Ej, wiecie, że Teutonia ma nowego Króla, Sclavinia Gubernatora a Baridas Prezydenta? Bo ja nie wiedziałam. Zawsze ostatnia się dowiaduję
-
@ola-marcjan-chojnacka Coz jak widac te pozycje sa bardziej rozchwytywane i upragnione niz mitra Ksiazeca w Sarmacji
-
A Sarmacja wciąż nie ma żadnego. Możemy się podzielić i oddać!