Wandowice - Nowy Kotwicz - SOS13/META RAJDU - Rajd Wielkanocny'21
-
I coo…
Cooooo….
I jest, Boże, jest!!
Jest!
Jest!
Brawo!
Jak on to zrobił, proszę Państwa!
Hahahaaaa!
Zwariować można! Ze szczęścia!
To jest piękne po prostu!
A więc mamy drugi tytuł proszę Państwa! Drugi tytuł Mistrza Rajdu!
Wygrał o ile… o 11 minut
Jest królem! Ma swój drugi złoty medal!
Ależ jest teraz dumny, ależ jest piękny, ale jest wyniosły, godny!
Bo tak właśnie walczył, w piękny sposób!Brawo Ludwik, brawo Joanna, dzięki za wszystko, wspaniali rajdowcy, wspaniali ludzie!
Zmobilizowaliście siebie, tę świetną grupę młodych Teutonki i Sclavińczyka do walki, wielkiej walki o tytuły! Byliście drużynowymi mistrzami Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier w I sezonie.
Także yyy… teraz mistrzem został Ludwik Tomović po raz drugi.
Obronił mistrzostwo tak jak Henryk von Groc, tak jak Helwetyk Romański, a więc ci najwięksi w historii.
On dołączył, to jest niesamowity sukces.
To jest piękne proszę Państwa!
Jak on się opanował, i teraz gratulacje od von Lichtenstein, wicemistrzyni.
Jak to pięknie być razem i po prostu cieszyć się wspólnie…
Objął po prostu całość, spojrzał na linię mety i powiedział krótko sobie veni, vidi, vici! -
Aż się łezka w oku kręci! Serio! W sumie to Ludwik Tomović jest trzecim
w historii z dwoma wygranymi!Kto będzie pierwszym z trzema???
-
@heinz-werner-grüner mamy dwóch kandydatów
-
@ludwik-tomović No to jest pewne! Trzeci sam się niejako wykluczył.
-
Jestem bardzo, bardzo zadowolony że udało mi się wygrać ten odcinek specjalny i jako pierwszy dotrzeć do linii mety. Cieszę się że zrealizowałem założenia ekipy Pangarda i uplasować się w pierwszej piątce najlepszych kierowców, co jeszcze dziś rano wcale nie było takie pewne. Rajd był wymagający i dość długi co wymagało sporej mobilizacji i od kierowców i od organizatorów, którym składam ogromne podziękowania za cały trud włożony w poprowadzenie tego święta sportu. Dziękuję też wszystkim kierowcom którzy dojechali do mety za piękna rywalizację.
-
@bruno-petrowicz-catalan To był najdłuzszy rajd... Z założenia maksem miało być 10-11OS'ów, ale @IHS przedstawił taką trasę, że ciężko było rezygnować choćby z jednego.
-
Gratulacje Ludwiku
-
@natalia-helena-à-la-triste-von-hagsen-de-la-sparasan Piękne dzięki i również gratuluję walki do końca, czułem Twój oddech na plecach
-
@natalia-helena-à-la-triste-von-hagsen-de-la-sparasan I to się nazywa szacunek dla rywala.
-
I dojechał. Najlepszy kierowca Księstwa Sarmacji!
Między wymiarowy podróżnik.
Pogromca internetowych trolli -
Klasyfikacja końcowa Rajdu Wielkanocnego'21