Cytaty/screeny mikronacyjne
-
Temat przeznaczony na najciekawsze cytaty/screeny zebrane po v-państwach. Mogą one wyrażać niesamowitą mądrość lub wręcz przeciwnie. Inspirować lub burzyć. Mierzić, śmieszyć lub powodować oba . Dowolność całkowita do wrzucania.
Sama zacznę od od Suderlandu.
Nie trudno tutaj nie zauważyć mądrości jak i głębokiego przesłania.
Natomiast tak naprawdę mam nadzieje, że frustracja i wypalenie przejdą. Nawet jeżeli nie będzie już Suderlandu to zawsze znajdzie się miejsce gdzie można dobrze się bawić gdzie indziej. Przecież nie każdy musi być królem, niektórzy mogą być pijakami bez korony. -
@joanna-izabela Czasem warto pozwiedzać, prawda?
-
@heinz-werner-grüner ja lubie sobie poczytac inne panstwa, o ile mam czas. Natomiast faktycznie dzisiaj mialam niespodzianke akurat przypadkową ;D
-
@joanna-izabela szkoda że Sunderland upada, mieli już pewne baraże o awans do Championship....
A tak poważnie, to może chcieli nawiązać do Wandejskich pozdrowień?
-
-
I się posypało. Zbiór jest już na tyle okazały, że niczego więcej widzeć nie muszę.
-
A w ogóle to kiedyś to były mikronacje, teraz nie ma mikronacji.
-
@ola-marcjan-chojnacka napisał w Cytaty/screeny mikronacyjne:
Należy to wyeksponować gdzieś u nas w muzeum!
-
@ola-marcjan-chojnacka napisał w Cytaty/screeny mikronacyjne:
A w ogóle to kiedyś to były mikronacje, teraz nie ma mikronacji.
Pamiętam te strony! To było prawie 15 lat temu, a jakby to było wczoraj
-
Dżyzes Krajst
-
Idealny pokaz jak się niektórzy boją TeutoniiWiadomo, że im ktoś silniejszy tym komuś sie próbuje przypisywać zło całego świata.
-
@joanna-izabela
obsesja antyteutońska rozszerza się na inne kraje. Czy to już pandemia? -
Niektórzy ewidentnie zapominają że imperializm sarmacki stracił na swojej sile i powadze i próbują się podlizywać sezonowym starcą
-
@andrzej-fryderyk na razie tylko epidemia
-
@cillian napisał w Cytaty/screeny mikronacyjne:
Niektórzy ewidentnie zapominają że imperializm sarmacki stracił na swojej sile i powadze i próbują się podlizywać sezonowym starcą
STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ STARCĄ
-
@aleksander no np. bys pasował do towarzystwa. Robisz za takiego upierdliwca i jeszcze cię pewnie boli w stawach. ;D
-
@joanna-izabela Nie no, w stawach akurat mnie nic nie boli. Ale osobiście wkurwiają mnie tego typu błędy zwłaszcza, że przeglądarka sama to słowo podkreśla, bo takie w języku polskim nie istnieje
-
Potocki i spolka jak zawsze w formie. Najpierw zli teutonczycy, potem zli sclavinczycy. Cóż, najwyzej zapamietamy jak ktoś im znowu wyjebie forum -
Mocno jak na klona króla RONu XD
-
Stop making stupid people famous.