2.RLiJ - OS5 - Njitica - Tomovice
-
2. Löwe und Einhorn Rallye 1921
2. Rajd Lwa i jednorożca1921 /2021Dzień II
Odcinek Specjalny nr 5
Trudność I15. maja. 1921 (2021) roku.godzina 13:12 (czas trwania 2:25)
Njitica - Tomovice :
"Tomovice - miasto w Republice Njitickiej, w 1683 roku nadane jako lenno Luce Tomoviciowi i jego spadkobiercom.
W 2015 roku po zwalczeniu dyktatury w Slawonii przywrócono pałac, park i ogrody na własność rodzinie Tomoviciów w zamian za pomoc w odbudowie reszty miasta. Obecnie jest to jedno z ulubionych miejsc na letni wypoczynek slawońskiej klasy średniej i wyższej, gdzie w spokoju można odpocząć od wielkomiejskiego zgiełku. Popularnym miejscem w Tomovicach jest przystań jachtowa gdzie bogatsi dokują swoje jednostki pływające, a ci którzy środków finansowych mają trochę mniej mogą skorzystać z położonej nieopodal wypożyczalni rowerów wodnych."Plan Tomovic
Herb Tomovic
Łącznie do pokonania było 190km.
- - - - - - - - - - -|
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NR 5, 2. LöWE UND EINHORN RALLYE 1921- TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE. TANKOWANIE JEST DOZWOLONE, WYSTARCZY WKLEIĆ:https://plik.austro-wegry.org/HWG/Tankowanie25.png
lub
Premie Czasowe (poziom trudności I)
1miejsce: -3min.
2miejsce: -2min.
3miejsce: -1min. -
Przybywam! Trochę zmodyfikowałem silnik :twisted:
-
Prawie zapomniałem
-
Dzień dobry!
-
Bruuuummmmm
-
Dzień dobry!
-
Pangard z 5 na 5 punkcie kontrolnym.
-
Wziuuum!
-
Wzium!
-
jestem
-
Jestem!
-
Cholera...
-
Cześć i czołem!
-
@heinz-werner-grüner zaspalem
-
Także i ja jestem!
-
spoznienie
-
Aktualna klasyfikacja po OS5
Stawce przewodzi Andrzej Fryderyk po znakomitym wykorzystaniu tankowania! Tuż zanim drugi z kierowców Konspira Natalia v.Lichtenstein!
A trzeci jest, sam On, Helwetyk Romański. -
Już jestem!
-
@piotr-jankowski Oczywiście będzie kierowca uwzględniony w następnym zestawieniu...
-
jestem