3.RLiJ - OS8: Krasnystok - Jastrzębiec
-
Melduję się na mecie 8 etapu
-
Jestem xd
-
Jestem
-
Przedostatni OS!
-
Jedziemy, spóźnieni ale jedziemy!
-
Test
-
Choć zapewne już nie będę się liczył, postanowiłem dalej jechać... by dotrzeć do końca Rajdu.
-
@samuel-radziwiłł brawo za ducha walki!
-
Jestem tu
-
Jestem
-
@august-von-hohenzollern NIE TUTAJ - na OS9 jest meta!
-
Fatalny błąd.
-
Meta 3.Rajdu Lwa i Jednorożca - jeszcze nieoficjalna -czekamy na ostatniego kierowcę!
Gratulację dla Ludwika za zdemolowanie zabawy!Przy okazji informuję, że wniosek jednego z kierowców odnośnie Art.12 Regulaminu Głównego RMAW:
"Pojazd to automobil (wehikuł), którego wygląd i możliwości techniczne nie odbiega od czasów przyjętych w Monarchii Austro-Węgierskiej. Do startu dopuszcza się pojazdy tylko z realnego okresu lat 20-tych XX wieku."
został - odrzucony. Uznałem, że skoro licencję wydałem, to nie widzę przeszkód dlaczego miałbym nie dopuścić do udziału w zawodach. Idąc dalej tym tropem musielibyśmy zdyskwalifikować ogromną ilość członków zabawy, a mija się z celem zdrowej rywalizacji. Ponadto wygląd pojazdu nie ma absolutnie żadnego znaczenia, miał tylko budować klimat zabawy i odnosić się do czasów panujących w Monarchii Austro-Węgierskiej. -
@bruno-petrowicz-catalan Boli, szczególnie na ostatnim etapie.
-
Nie boli, ale trochę szkoda. Była szansa na dodatkowe 4 punkty dla zespołu w klasyfikacji generalnej.
-
@bruno-petrowicz-catalan No to własnie ta strata...
I niestety nie mogę się skontaktować z drugim kierowcą Pangarda... -
Eh liczylam ze tym razem będę komuś innemu wyslać słodycze ;/
-
@joanna-izabela Przepraszamy.