Unicorn Media Corporation
-
Unicorn Media Corporation
Unicorn Media Corporation - sclavińska korporacja medialna specjalizująca się w działalności dziennikarskiej i publicystycznej ze szczególnym wyróżnieniem wydarzeń z terytorium Księstwa Sarmacji. Korporacja powstała 21 marca 2008 roku w wyniku połączenia się de Lima Media Corporatiom, Forum Sclavinium oraz korporacji medialnej Mateusza K[RODO]. Siedziba Unicorn Media Corporation znajduje się w Mieście Stołecznym Eldorat. Korporacja współcześnie odpowiada za zarządzanie i rozwój najstarszej sclavińskiej gazety opiniotwórczej - Przeglądu Politycznego.
-
@Guedes-de-Lima mamy nadzieje, że artykuły nadal się będą pojawiały w ramach Unii. @Mateusz-Wilhelm pracuje nieprzerwanie nad systemem, szkoda by było aby wartościowe inicjatywy się gdzieś rozmyły
-
@Joanna-Izabela oczywiście, że będą. Tam gdzie Sclavinia tam i Przegląd Polityczny. Nie spodziewałem się, że numer 200 opublikuję w niepodległej i suwerennej Sclavinii ale nic tylko się cieszyć. Czekam na system!
-
Informuje że można już tworzyć od jakiegoś czasu organizacje prasowe Nie mogę sie doczekać przeglądu dlatego tak nawołuje!
-
Też jestem wielkim fanem i czekam.
-
Powiedzieć że również jestem fanem to jak nic nie powiedzieć
-
@Guedes-de-Lima napisał w Unicorn Media Corporation:
sclavińska korporacja medialna specjalizująca się w działalności dziennikarskiej i publicystycznej ze szczególnym wyróżnieniem wydarzeń z terytorium Księstwa Sarmacji.
Jak rozumiem, to jeszcze stara kalka? ^^
-
@Natalia-Helena-von-Lichtenstein-Hergemon
Ajajaj, czyżby 5 kolumna? -
Raczej stara kalka. Zwykły mały błąd przy przenoszeniu.
-
Tak, dziękuję za czujność. Obecnie działalność UMC pozostaje zawieszona. Niemniej jednak UMC wróci. Numer 200 Przeglądu Politycznego ukaże się już w niepodległej Sclavinii.