Krasnystok - Grań - OS7 - Löwe und Einhorn-Rally 1921
-
Löwe und Einhorn-Rallye 1921
Rajd Lwa i Jednorożca 1921Dzień III
Odcinek Specjalny nr 7
Trudność II17.stycznia 1921(2021)roku, godzina 14:15(czas trwania 3:57)
Krasnystok - Grań
"Siedziba znanego w mikroświecie Andronika, którym ponoć niektórzy rodzice do dziś straszą niegrzeczne dzieci. Trasa wiedzie przez górskie masywy, przez co robi się coraz bardziej wymagająca ale też i ciekawsza. Nie bójcie się dźwięku wystrzałów! To tylko petardy wystrzeliwywane przez sclavińskie grupy rekonstruktorów na cześć uczestników Rajdu Lwa i Jednorożca. Koniec wyścigu jest coraz bliżej, kierujemy się w stronę Jastrzębca."Łącznie do pokonania było 210 km.
------------
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NUMER 7, LÖWE UND EINHORN-RALLYE 1921 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE...
Premie Czasowe (poziom trudności II)
1miejsce: -6min.
2miejsce: -4min.
3miejsce: -2min. -
Jadziem!!!
-
W punkcie kontrolnym pojawiła się czerwona Lancia. Dymiło!
-
Juhuuuu!
-
Dotarłem na miejsce.
-
Tradycyjne wziuuum i jadę dalej
Chwała Sclavinii!
-
Joanna Izabela spotkała jednorożca na drodze i przez to musiała poczekać az on przejdzie. Miała tylko nadzieje, że @Ludwik-Tomović da rade wyprzedzić Helwetyka.
-
Nanana
-
Pangard prowadzony przez Petrowicza dotarł na punkt kontroli w Grań.
-
Lekka awaria samochodu spowodowała, że nie mogłem przybyć szybciej...
Do boju rajdowcy! Walczyć o swoje!
-
Von Teller z niemałymi problemami przekroczył metę kolejnego OS'u.
-
Imperium kontratakuje...?
-
Zatankowałem trochę paliwa, w zapasowym kanistrze, plinka, trochę tokaju, coś baron dodał od siebie, a kiedy dodawał to wolną ręką machał do mijających go uczestników Rajdu. Całą zawartością w kanistrze wstrząsnął kilka razy, dolał do baku i ruszył w stronę punktu kontrolnego nr. 7.
-
@Maurycy-Orański znów?
-
Linię odcinka specjalnego przeciął automobil pułkownika Lubomirskiego.
-
Przybywam
-
Jestem.
-
Lipeburger melduje się na punkcie kontrolnym
-
Po OS 7 .... -
Jestem