Przenosiny do Srebrnego Rogu
-
@Joanna-Izabela będzie jak w kac vegas ;d
-
@natalia-helena-von-lichtenstein kac grodzisk
-
W pałacu cesarskim panował rozgardiasz. Służba uwijała się jak w ukropie aby znieść wszystkie walizki do co chwila podjeżdżających samochodów. W końcu nadjechało auto którym miała władczyni, z tylu widać było kobieca postać w ciemnych okularach. Wytrawny paparazzi Piotr von Gellon, który znany był z tego, ze podczas pracy zakładał pampersa po to aby móc dłużej czaić się w krzakach zrobił zdjęcie wychodzącej Cesarzowej. Niestety w momencie w którym miał zrobić kolejna serie okazało się, że zapomniał o sprawdzeniu baterii w aparacie. Kim była tajemnicza kobieta, tego nikt nie wie...wiadomym jednak jest, ze Joanny Izabela dzisiejszego dnia nie będzie nocować u siebie.
-
Czy mi się tylko wydaje czy będzie to historia pisana "grubymi nićmi"?
-
-Już nie mogę tego znieść, nie mogę!- Cillian rozbił szklankę o swój autoportret.- Ona jedzie sobie w wizyty do kumpli arystokracji, czy na inne wizyty zagraniczne na ciepłe plaże, a mi znowu zostawia pałac samemu, bym trzymał dwór za pysk. Banda degeneratów, arystokraci jebani. Pff.-
Marszałek Dworu zatrzymał się w swoim szale.- Może pora zrobić coś bardziej pożytecznego, a nie ciągle picie, wkurwianie się i rysowanie map dla nie osiedlonych regionów. -
Spoko kiecka.
-
@ametyst-faradobus a nogi jeszcze lepsze!
-
-
Pokój w pałacu Cesarskim przeznaczony do spotkań Cesarzowej z Namiestnikami Cesarskimi.
-
A gdzie ten mój tajny buduar, o którym czytam w co drugim tutejszym brukowcu?
-
@ametyst-faradobus Nie pokazuje sie takich miejsc publicznie
-
@joanna-izabela No ba, nawet ja go jeszcze nie widziałem.
-
@ametyst-faradobus Kto tam nie bywał... poza tobą najwidoczniej xD
-
@natalia-helena-à-la-triste-von-hagsen-de-la-sparasan taka dobra impreza byla ze Ametyst juz nie pamieta
-
Zgodnie z zapowiedzią jaką dałam JKM od dzisiaj pokój z dzbanami w Pałacu Cesarskim będzie im. Michała IV. Do kolekcji oczywiście dodajemy prezent JKM. Będzie stał razem z dzbanami reprezentujące inne znamienite osoby.
-
@joanna-izabela Nowy egzemplarz to ten fikuśny trzeci od prawej?
-
@natalia-helena-à-la-triste-von-hagsen-de-la-sparasan Ten grubiutki pierwszy od lewej
-
Niedaleko pałacu Cesarskiego znajduje się ośrodek opiekujący się narodowym zwierzakiem Teutonii. Nowa para lwów urodziła się w idealnym momencie ponieważ za 2 tygodnie 18 rocznica Teutonii. Wszystkich chętnych do odwiedzenia!
-
Jakie urocze!
-
Czy ten "Flip i Flap" otrzymali już jakieś imiona?
Może warto zorganizować jakiś konkurs?