3.RLiJ - OS5: Bereza Kotwicka - Nowy Kotwicz
-
3.Rajd Lwa i Jednorożca 1922
Dzień II
Odcinek Specjalny nr 5
Trudność I27 lutego1922 (2022) roku. godzina 8:55
Bereza Kotwicka - Nowy Kotwicz:
Bereza Kotwicka to twierdza i ostoja sclavińskości. Zbudowana nieopodal granicy Nowego Kotwicza, Bereza z czasem wyrosła w miasto o własnym charakterze i stylu. Nie da się przekroczyć niewidzialnej granicy nie zauważając różnicy pomiędzy oba miastami.
Wybudowana w oryginalnym stylu znanym jako Neofundamentalizm, Bereza Kotwicka stała się siedzibą Przywódcy oraz Ostatecznej Krucjaty. To tutaj zdarzyło się pierwsze zwycięstwo dopiero co budowanego Waffen-OK, tutaj także miały miejsce kolejne wiktorie naszych nieustraszonych wojowników.Trasa Rajdu na tym odcinku będzie prawdopodobnie najbardziej zmilitaryzowana, jednak kierowcy nie mają się czego obawiać: oddziały Waffen-OK z chęcią pomogą rajdowcom w razie jakichkolwiek problemów technicznych czy nawigacyjnych.
Niech jednak mają się na baczności wywrotowcy i wrogowie Sclavinii! Wobec nich Waffen-OK będzie postępować z całą surowością.Łącznie do pokonania było 37km.
UWAGA: TO ODCINEK SPECJALNY NR 5 W 3.RAJDZIE LWA I JEDNOROŻCA 1922 - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE. TANKOWANIE JEST DOZWOLONE, WYSTARCZY WKLEIĆ:
Premie Czasowe (trudność I)
1miejsce: -3min.
2miejsce: -2min.
3miejsce: -1min. -
Dzień dobry!
-
Czas pędzić po sclavińskich preriach.
-
Jade
-
Wziuuum!
-
Dzień dobry... i zjeżdżam po paliwo!
-
Dzień dobry.
-
Jestem.
-
Pangard Petrowicza na piątym punkcie kontrolnym.
ZAWODOWIEC
-
Melduję się na mecie 5 etapu
-
Jestem tu
-
08:54:59.916000 FUUUUUUUU
-
Dzień dobry! Przybywam!
-
OS 5
-
Na miejscu
-
I tak trener szybko wziął mnie śpiącego i razem ze mną wszedł do samochodu, by prowadzić pojazd.
-
Jestem
-
!!!
-
Po długim czasie, dotarłem do Scklavinii, by kontynuować przygodę z Rajdem. Dotarłem do Nowego Kotwicza.
-
@samuel-radziwiłł pozdrowienia!