Wieści z zagranicy
-
@Joanna-Izabela napisał w Wieści z zagranicy:
Będziemy czekać na pewno.
Zapomniałam dodać Sarmacja: propagandowy tekst o wydarzeniach - warto wiedzieć co poszło w świat na nasz temat, żeby chociaż korygować pewne informacje.Myślałem nad tym, czy nie napisać jak to wygląda z perspektywy prostego grafa, gdzieś tam przypadkiem wpadniętego w wir wydarzeń. Ale to chyba nie ma sensu, i tak będą za 2 mld puszczać swoją wersję i ubóstwiać głównych sprawców rozpadu.
-
@Wojciech-Hergemon Przepraszam ze nasze 2 mld przeznaczyłam na pałac w Srebrnym Rogu ;/ Ale w razie czego narodowo możecie mi pomóc z wyborem mebli.
-
@Joanna-Izabela Jak byłem ostatnio Minstrem Finansów w Sarmacji to wydałem większość libertów na kobiety i alkohole, a resztę po prostu bez sensu rozpierdoliłem :(.
-
@Joanna-Izabela napisał w Wieści z zagranicy:
@Ametyst-Faradobus
Aleksandra ma tą właściwość, że wszędzie gdzie się pojawia budzi emocje.To zupełnie jak ja. Coś z tym imieniem musi być nie tak
-
@Aluś-de-la-Ciprofloksja Jak pójdziesz do zakonu joannitek to możemy ci zmienić, prawda @Natalia-Helena-von-Lichtenstein? ;d
-
Musiałby najpierw zmienić płeć.
-
@Natalia-Helena-von-Lichtenstein Ważne chyba jest to z czym się identyfikuje.
-
Jestem dwudziestoletnim blondynem o niebieskich oczach, w dodatku miliarderem z Manhattanu tyle, że uwięzionym w ciele trzydziestoletniego przedstawiciela zbiedniałej klasy średniej z Krakowa.
-
Inba Brodrii dzień kolejny, prawdopodobnie nie powinnam używać tych słów ale trudno to inaczej nazwać, to teraz linki:
Aleksandra Dostojewska nazywa się ostatnim prezydentem Bialenii
Wydala oswiadczenie jakie osoby niby byly legalnymi prezydentami
Wnioskuje o dymisje Ministra obrony narodowej
a póżniej o kompromis
Oświadczenie legalnego prezydenta Brodrii-Iwana Pietrowa
Inne sprawy:
Suderland: Festyn odrodzeniowy
Pustkowia: Umowa handlowa z Skaarlandem
Związek Winkulijski: Targi Regionalne w Krasnodarsku
Sarmacja: odpowiedz sarmackiego MSZ w sprawie Unii - Codziennie uczę się od innych sztuki dyplomacji, a każdemu zainteresowanemu tą dziedziną polecam przeczytać. -
Sarmaci w Sejmie głosują nad ,,wypowiedzeniem Sclavinii umowy o dzierżawie"... Cokolwiek to oznacza.
https://www.sarmacja.org/sejm/glosowanie/798
(Gdzie zgłaszać problemy z forum?)
-
@joahim-von-ribertrop to jest o tyle zabawne… Że uchyla się ustawę o „utworzeniu”. Przyznam że jest to dość zabawna próba afirmacji działań agresywnych, a uczestniczą w tym tuzy prawnicze. Cóż. Nie bez powodu w Konstytucji Sarmacji brak jest wzmianki o tym, że jest to „państwo prawa”
-
@joahim-von-ribertrop napisał w Wieści z zagranicy:
(Gdzie zgłaszać problemy z forum?)
Dział IT na forum
-
http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1030&t=31263&start=10
Nie wiem czy to coś u nas zmienia, ale Sarmacja uchyliła ustawę o utworzeniu Królestwa Sclavinii.
Gratuluję, właśnie przestaliśmy istnieć! XD
-
@joahim-von-ribertrop Żeby tak to działało…
-
@joahim-von-ribertrop w nieistniejącym realu jest pewien pan, który ustawą chciał znieść ubóstwo...
-
Oficjalne zwroty grzecznościowe w Leocji - przyda się przy wysyłaniu not
MAW: rozpoczęcie obrad Rady Państwa
Brodria:
Brodria: ban dla Iwana Piertowicza i dyskusja o odbanowaniu
Oświadczenie Aleksandry na temat aktu nienawiści
a tutaj jej odezwa i wycofanie się z polityki
Konstytucja Brodrii
Szczerze powiedziawszy w Brodrii się dzieje tyle w tym momencie, że aż trudno mi nadążyć.
Ale chociaż Aleksandra przeprosiła Bialenie
RON: Jarmark Świąteczny -
@joanna-izabela a tak kibicowałam Aleksandrze...
-
Jak sprawdzić czyje są ziemie Sclavinii, odc. 123
Czyli po to jeszcze jest to postępowanie w TK.
-
@joahim-von-ribertrop
¯_(ツ)_/¯ -
@joahim-von-ribertrop Tak jakby orzeczenie TK komukolwiek pomogło, jest to pewien strzał stopę ale nie dla Sclavinii, a dla KS.