Wieści z zagranicy
-
@ametyst-faradobus Ja do Lwowa mam stosunek taki jak NRF do Ziem Odzyskanych w latach 50.
-
@aleksander a ja nie, bo wtedy fajki i taksówki by tam były droższe i cipsy gorsze. Nie byłoby też roszenów, lemoniady estragonowej, a ja nie miałbym gdzie kupować moich ulubionych mapek z Ukrainą od Zakopanego po Kaukaz.
-
@ametyst-faradobus Bo jesteś ojkofobicznym zdrajcą i wrogiem Świętego Narodu Polskiego.
-
@aleksander no tak
-
https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/12530/0
Turniej szachowy nr. 1. Nieco inny niż zwykle, ale dalej turniej szachowy.
-
Bez żadnej informacji, szanowna prefektura pod zarządem VATa i Prokutasa postanowiła wydalić mnie z serwera Sarmacji. Nie jestem banitą w Księstwie, jak i nie zostałem więźniem. W poszukiwaniu powodów na moje wydalenie z Serwera nic nie znalazłem, ani na skrzynce poczty baridajskiej ani na skrzynce discorda. Jak widać Jad działa dalej. -
-
@ludwik-tomović Kto zostanie przedstawicielem Sclavinii we Wspólnym Zgromadzeniu UNP?
-
@maciej-ii na początku będę to ja
-
Zainteresowanych rzetelnymi i sprawdzonymi informacjami z Bialenii zapraszam do lektury nowego wydania "Zielonego Sztandaru Wolności".
-
-
Szanowny Panie Gubernatorze @ludwik-tomović to jednak przenoszą się czy nie?
-
@heinz-werner-grüner a nie wiem, muszę sprawdzić
-
RON: swiecka koronacja? - rozmowy na temat swieckiej koronacji w RONie, trzeba przyznac ze byłby to dośc odwazny krok bo jednak RON jest mocno związany z Rotrią. Jednocześnie na pewno mogłoby przyciagnąć wiecej chętnych na sam tron.
-
@joanna-izabela ciekawa dyskusja, będę się z zainteresowaniem przyglądał
-
Ja zajrzę po RMAW, nie nadążąm z czytaniem dłuższych tekstów.
-
@heinz-werner-grüner to zrozumiałe
Dziękuję za ogrom pracy wkładany w Rajd! -
@ludwik-tomović no co Ty, te parę minut.
-
@heinz-werner-grüner parę minut na każde 10 min w realu chyba
-
@ludwik-tomović Tak poważnie to zebrało by się srogo godzin.