Ocena kandydata na Cesarza-małżonka
-
*Austriak-Węgier
-
@natalia-helena-von-lichtenstein napisał w Ocena kandydata na Cesarza-małżonka:
7-9 – Baridajczyk, Sclavińczyk, Dreamlandczyk – Oczywiście żadna z tych narodowości nie zachwyca, jednak zważywszy na pozytywne relacje unijne należy rozważyć.
-
@aleksander no z Ciebie to taki Dreamlandczyk jak z Jerzego V Anglik
-
@ametyst-faradobus Nie no, ja na starcie mam -100 ECTS. Ale jednak jako król Dreamlandu i Scholandii nie mogę obojętnie przejść obok tego typu treści
-
@aleksander nie wiem o co chodzi przecież dostajecie skale 7-9 co jest dobra notą, no wiadomo ze światłymi i idealnymi Teutończykami nie jesteście.
-
@joanna-izabela Absolutnie obrzydliwy nacjonalizm
-
@aleksander Witamy w Teutonii!
-
@joanna-izabela A wiesz, że przywiozłem ci z Feru pamiątkę? To popielniczka, do której jak skiepujesz to kaszle.
-
@aleksander rozumiem, ze to na twoje kolejne przybycie do pałacu? Tylko dreamlandczycy nie umieja ladnie palić i gasić papierosów. Kaxiu sobie radził bez popielniczki zawsze i nie syfil!
-
@joanna-izabela Ja jestem Gellończykiem
-
@aleksander Czasami zapominam, no maniery podobne ;/
-
No dzień dobry, ja bym siebie ocenił tak średnio na 88. Pozdrawiam.
-
Powyżej 100 punktów? Kto może tyle uzyskać?
Czy w Teutonii mieszkają ciemnoskórzy członkowie rodziny cesarskiej? -
@heinz-werner-grüner Nie dysponujemy takimi
-
4,76
-
Wasza Cesarska Mość @joanna-izabela ,przecież nikt inny nie uzyskał by takich "rozmiarów" punktowych.
-
Zasadniczo, to poparłbym zaledwie kandydaturę @heinz-werner-grüner , gdyby się tylko pojawiła.
-
@maciej-ii teutonczycy maja wibierac a nie dreamlandczycy ;/
-
@maciej-ii A to niespodzianka! A z czego to wynika? Pytam całkowicie szczerze, chyba, że stwierdzenie było żartem.
-
@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.
@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.