Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Ocena kandydata na Cesarza-małżonka

Instytut Kultury Teutońskiej (Úr Institut ik úres Teutoniše Kulture)
    11
    53
    4147
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Aleksander
      Aleksander @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus Nie no, ja na starcie mam -100 ECTS. Ale jednak jako król Dreamlandu i Scholandii nie mogę obojętnie przejść obok tego typu treści 🙄

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 6
      • Joanna Izabela
        Joanna Izabela @Aleksander ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

@aleksander nie wiem o co chodzi przecież dostajecie skale 7-9 co jest dobra notą, no wiadomo ze światłymi i idealnymi Teutończykami nie jesteście.

Aleksander 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
        • Aleksander
          Aleksander @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela Absolutnie obrzydliwy nacjonalizm 😶

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
          • Joanna Izabela
            Joanna Izabela @Aleksander ostatnio edytowany przez

@aleksander Witamy w Teutonii!

Aleksander 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
            • Aleksander

@joanna-izabela A wiesz, że przywiozłem ci z Feru pamiątkę? To popielniczka, do której jak skiepujesz to kaszle.

• Joanna Izabela

@aleksander rozumiem, ze to na twoje kolejne przybycie do pałacu? Tylko dreamlandczycy nie umieja ladnie palić i gasić papierosów. Kaxiu sobie radził bez popielniczki zawsze i nie syfil!

Aleksander 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                • Aleksander

@joanna-izabela Ja jestem Gellończykiem 🤣

• Joanna Izabela

@aleksander Czasami zapominam, no maniery podobne ;/

Adrian Józef Alatristé 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                    • Adrian Józef Alatristé
                      Adrian Józef Alatristé @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

No dzień dobry, ja bym siebie ocenił tak średnio na 88. Pozdrawiam.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
                      • Heinz-Werner Grüner
                        Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Powyżej 100 punktów? Kto może tyle uzyskać?
                        Czy w Teutonii mieszkają ciemnoskórzy członkowie rodziny cesarskiej? 😉

• Joanna Izabela
                          Joanna Izabela @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner Nie dysponujemy takimi 😜

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                          • Maciej II
                            Maciej II ostatnio edytowany przez

4,76

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                            • Heinz-Werner Grüner
                              Heinz-Werner Grüner @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Wasza Cesarska Mość @joanna-izabela ,przecież nikt inny nie uzyskał by takich "rozmiarów" punktowych.

Maciej II 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                              • Maciej II
                                Maciej II @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Zasadniczo, to poparłbym zaledwie kandydaturę @heinz-werner-grüner , gdyby się tylko pojawiła.

Joanna Izabela Heinz-Werner Grüner Michał Jerzy Potocki 3 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
                                • Joanna Izabela
                                  Joanna Izabela @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii teutonczycy maja wibierac a nie dreamlandczycy ;/

Maciej II 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                  • Heinz-Werner Grüner
                                    Heinz-Werner Grüner @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii A to niespodzianka! A z czego to wynika? Pytam całkowicie szczerze, chyba, że stwierdzenie było żartem. 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                    • Maciej II
                                      Maciej II @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.

@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                      • Heinz-Werner Grüner
                                        Heinz-Werner Grüner @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii napisał w Ocena kandydata na Cesarza-małżonka:

@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.

@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.

W życiu nie spodziewałem się, że ktoś wybierze mnie jako "kandydata" do cesarskiej ręki. Serdeczne dzięki... Tylko teraz się zastanawiam czy to jednak nie jest "wpuszczanie" mnie w maliny. 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                        • Ola Marcjan-Chojnacka
                                          Ola Marcjan-Chojnacka ostatnio edytowany przez

Zboczeńcy będą się heteroseksualizować >.>

TOWARZYSZ WANDA WAS POKARZE GDY UMRZECIE I STANIECIE PRZED SĄDEM LUDOWYM!

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                          • Heinz-Werner Grüner
                                            Heinz-Werner Grüner @Ola Marcjan-Chojnacka ostatnio edytowany przez

@ola-marcjan-chojnacka Hę?
                                            Przepraszam, że jesteśmy. 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                            • first-post
                                              last-post