Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Ocena kandydata na Cesarza-małżonka

Instytut Kultury Teutońskiej (Úr Institut ik úres Teutoniše Kulture)
    11
    53
    4147
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Joanna Izabela
      Joanna Izabela @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

@heinz-werner-grüner Nie dysponujemy takimi 😜

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
      • Maciej II
        Maciej II ostatnio edytowany przez

4,76

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
        • Heinz-Werner Grüner
          Heinz-Werner Grüner @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Wasza Cesarska Mość @joanna-izabela ,przecież nikt inny nie uzyskał by takich "rozmiarów" punktowych.

Maciej II 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
          • Maciej II
            Maciej II @Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Zasadniczo, to poparłbym zaledwie kandydaturę @heinz-werner-grüner , gdyby się tylko pojawiła.

Joanna Izabela Heinz-Werner Grüner Michał Jerzy Potocki 3 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
            • Joanna Izabela
              Joanna Izabela @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii teutonczycy maja wibierac a nie dreamlandczycy ;/

Maciej II 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
              • Heinz-Werner Grüner
                Heinz-Werner Grüner @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii A to niespodzianka! A z czego to wynika? Pytam całkowicie szczerze, chyba, że stwierdzenie było żartem. 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                • Maciej II
                  Maciej II @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.

@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.

Heinz-Werner Grüner 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                  • Heinz-Werner Grüner
                    Heinz-Werner Grüner @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii napisał w Ocena kandydata na Cesarza-małżonka:

@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.

@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.

W życiu nie spodziewałem się, że ktoś wybierze mnie jako "kandydata" do cesarskiej ręki. Serdeczne dzięki... Tylko teraz się zastanawiam czy to jednak nie jest "wpuszczanie" mnie w maliny. 😉

• Ola Marcjan-Chojnacka
                      Ola Marcjan-Chojnacka ostatnio edytowany przez

Zboczeńcy będą się heteroseksualizować >.>

TOWARZYSZ WANDA WAS POKARZE GDY UMRZECIE I STANIECIE PRZED SĄDEM LUDOWYM!

• Heinz-Werner Grüner
                        Heinz-Werner Grüner @Ola Marcjan-Chojnacka ostatnio edytowany przez

@ola-marcjan-chojnacka Hę?
                        Przepraszam, że jesteśmy. 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                        • Nurdrun von Lichtenstein
                          Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Ludwik-Tomović Trizondalczycy... kto to?

@Adrian-Józef-Alatristé jako przewodnicząca komisji, proszę o przesłanie wymiarów wiadomości prywatnej. Pozdrawiam!

Ludwik Tomović Joanna Izabela 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                          • Ludwik Tomović
                            Ludwik Tomović @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein jak sama nazwa wskazuje - mieszkańcy Trizondalu 😉

• Michał Jerzy Potocki
                              Michał Jerzy Potocki @Maciej II ostatnio edytowany przez

@maciej-ii Również. Pan Heinz to dobry człowiek i świetny materiał. 🙂 😉

• Joanna Izabela
                                Joanna Izabela @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein a kto jest w reszcie komisji ;d

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                                • Ludwik Tomović
                                  Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela text alternatywny

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
                                  • Joanna Izabela
                                    Joanna Izabela ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

+18 ZEBY NIE BYŁO
                                    https://www.youtube.com/watch?v=WSon1D7gG1Q&ab_channel=1976AD
                                    Rozumiem ze widownia oczekuje czegoś takiego...

Ludwik Tomović Heinz-Werner Grüner 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                                    • Nurdrun von Lichtenstein
                                      Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Joanna-Izabela dokładnie tak!!! 😄

Do komisji zostali wytypowani również @Michał-Jerzy-Potocki @Heinz-Werner-Grüner oraz @Ametyst-Faradobus

• Ludwik Tomović
                                        Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela bardzo ładna.... piosenka.....

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                        • Joanna Izabela
                                          Joanna Izabela @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović gdzieś ja wrzucimy dzisiaj 😜
                                          Natomiast to było oczekiwania, a rzeczywistość:
                                          https://www.youtube.com/watch?v=SCNhnqWulU0&ab_channel=DancingwiththeStars

Nurdrun von Lichtenstein 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                          • Heinz-Werner Grüner
                                            Heinz-Werner Grüner @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein Ja do jury? Cóż za zaszczyt...

• first-post
                                              last-post