Ocena kandydata na Cesarza-małżonka
-
@joanna-izabela Absolutnie obrzydliwy nacjonalizm
-
@aleksander Witamy w Teutonii!
-
@joanna-izabela A wiesz, że przywiozłem ci z Feru pamiątkę? To popielniczka, do której jak skiepujesz to kaszle.
-
@aleksander rozumiem, ze to na twoje kolejne przybycie do pałacu? Tylko dreamlandczycy nie umieja ladnie palić i gasić papierosów. Kaxiu sobie radził bez popielniczki zawsze i nie syfil!
-
@joanna-izabela Ja jestem Gellończykiem
-
@aleksander Czasami zapominam, no maniery podobne ;/
-
No dzień dobry, ja bym siebie ocenił tak średnio na 88. Pozdrawiam.
-
Powyżej 100 punktów? Kto może tyle uzyskać?
Czy w Teutonii mieszkają ciemnoskórzy członkowie rodziny cesarskiej? -
@heinz-werner-grüner Nie dysponujemy takimi
-
4,76
-
Wasza Cesarska Mość @joanna-izabela ,przecież nikt inny nie uzyskał by takich "rozmiarów" punktowych.
-
Zasadniczo, to poparłbym zaledwie kandydaturę @heinz-werner-grüner , gdyby się tylko pojawiła.
-
@maciej-ii teutonczycy maja wibierac a nie dreamlandczycy ;/
-
@maciej-ii A to niespodzianka! A z czego to wynika? Pytam całkowicie szczerze, chyba, że stwierdzenie było żartem.
-
@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.
@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.
-
@maciej-ii napisał w Ocena kandydata na Cesarza-małżonka:
@joanna-izabela Zostałem zaproszony do podzielenia się zdaniem jako członek rodu, czy rzeczywiście mam tu karty do grania, nie powiedziałem.
@Heinz-Werner-Grüner Za całokształt. Nie było żartem.
W życiu nie spodziewałem się, że ktoś wybierze mnie jako "kandydata" do cesarskiej ręki. Serdeczne dzięki... Tylko teraz się zastanawiam czy to jednak nie jest "wpuszczanie" mnie w maliny.
-
Zboczeńcy będą się heteroseksualizować >.>
TOWARZYSZ WANDA WAS POKARZE GDY UMRZECIE I STANIECIE PRZED SĄDEM LUDOWYM!
-
@ola-marcjan-chojnacka Hę?
Przepraszam, że jesteśmy. -
@Ludwik-Tomović Trizondalczycy... kto to?
@Adrian-Józef-Alatristé jako przewodnicząca komisji, proszę o przesłanie wymiarów wiadomości prywatnej. Pozdrawiam!
-
@natalia-helena-von-lichtenstein jak sama nazwa wskazuje - mieszkańcy Trizondalu