Wieści z zagranicy
-
@bruno-petrowicz-catalan Raczej nie, bo z tego co widzę, oni się w narrację kolonialną nie bawią Powstali zresztą na opuszczonych terenach, budujac wszystko od nowa i nie nawiązując - jeśłi dobrze rozumiem sytuację.
Swoją drogą, widzę , że słynna skarlandzka sztywność pleców nie umarła@Cillian Ofc, to jakieś yoyo. Ale z postponowaniem bym się wstrzymał - wg ISM są aktywniejsi niż Republika Baridasu
-
-
Szanowny Gubernatorze @ludwik-tomović serdecznie dziękuję za "cegiełkę" jaką Szanowny włożył w rozwój wizualny turnieju. Postaram się by to zostało zapamiętane...
Jeśli chodzi o medale to tak, są to z okazji tego mundialu, ale trofeum ma służyć po wsze czasy... -
@heinz-werner-grüner w założeniu tak, ale jeszcze nie wiemy czy puchar "się przyjmie" w kolejnych edycjach, dlatego napisałem tak trochę asekuracyjnie
-
W ramach ciekawostki - aktywność na forach polskich mikronacji w styczniu 2021
-
UNP Plasuje się na 4 miejscu. Hum... niewiele się działo, a trochę się tych postów nazbierało.
Życzyłabym sobie wbicie jednak na 1 miejsce ;D
-
@natalia-helena-von-lichtenstein to wbrew pozorom nie jest takie trudne... Wystarczy jakiś "zapalny" temat i pójdzie lawina...
-
@heinz-werner-grüner zapalne tematy to zapewne pojda na discordzie jak zaczyna sie rozmowa czy wosp to zlo czy nie ;D
-
@joanna-izabela No discord ma to do siebie, że zabiera część aktywności, ale właśnie sporo dotyczy spraw poza mikronacyjnych...
Zawsze tematem zapalnym może być "poszukiwanie pewnego Baridajczyka". -
@heinz-werner-grüner W tym jestem dobra zaraz coś znajdę... może na przykład... Pan H-W G. zdecydował się na operację plastyczną!
-
WKW @natalia-helena-von-lichtenstein dobrze wie, że mam z tym opory...
Temat niezbyt interesujący dla ogółu. Dla mnie wydarzenie roku... -
@joanna-izabela Nie daję na Owsiaka. Wolę dać na WOŚP
Nie, no jako skąpiradło nikomu nic nie daję. -
Ja daję na uran dla Czeczenów.
-
@ametyst-faradobus ja nie wrzucam do WOŚPowej puszki odkąd miałem nieprzyjemną sytuację z Jurkiem Owsiakiem na pogrzebie pewnej sławnej osoby.....
-
@ludwik-tomović hym jaka sytuacje?
-
@ludwik-tomović a to ja odwrotnie, wrzucam po znajomości, bo to kumpel mojego wuja xD
-
@joanna-izabela
|| Kiedyś spotkałem Owsiaka na pogrzebie jednej znanej osoby. Podchodzę do niego i mowie cześć Owsiak ty sk****synu. A on tylko Elo i odwraca głowę. Sprzedałem mu blachę w potylice i mowie słuchaj mnie bo ci nie dam kasy na ziarno dla kur. Jurek coś tupnął, coś mruknął ale mówi dobra słucham ciebie cierpliwie, co masz mi do powiedzenia. Czemu sprzedawałeś uran Czeczenom? Jerzy Owsiak powiedział do mnie - ty k**wa gnoju i przykleił mi serduszko do czoła. Potem uciekł do lasu. || -
@ludwik-tomović No już mi uświadomileś ze nie znam past!
-
W Bialenii kampania wyborcza na ostatniej prostej. Dziś okaże się, czy jestem jedynym kandydatem.
-
@ametyst-faradobus Jedyny i jedyny słuszny