Uroczystość nadania lenn i tytułów
-
@joanna-izabela Wasza Cesarska Mość
Proszę wybaczyć mi moje spóźnienie. Chciałbym podziękować za docenienie mojego udziału w Cesarstwie i życzyć najlepiej Wam i całej Teutonii.
-
@joanna-izabela Wasza Cesarska Mość,
Lenno zwane "Górnicą" miałoby się znajdować w miejscu, oznaczonym okręgiem na poniższej mapie, nieopodal CM Złoty Gród.
-
Wasza Cesarska Mość,
Swoje lenna chciałabym umiejscowić w dwóch lokalizacjach:
- Lenno Wittelsbach -> Dworek Wittelsbach umiejscowiony na Wyspie Auterra w centralnej jej części.
- Lenno Hagsen -> Będzie to lenno położone nieopodal Eltdorf i Marduk nad Jeziorem Majowym u wyjścia z Wielkich Lasów Niedźwiedzich.
-
@Andrzej-Fryderyk i @Cillian Weźcie bo wam obetnę głowy ;/
-
By nie skończyć jak Louis XVI, chciałbym poprosić Waszą Cesarską Mość o lenno Tsvanfjer ulokowane w południowej Loardi pomiędzy Jeziorem Vanda a Jeziorem Fiera.
-
Ja zaś wybieram lenno Ruuke położone o tutaj:
-
Dobra mamy komplet - generalnie wydam śliczny akt jak sie zbiorę w sobie.
-
-
@joanna-izabela Graf Hergemon Baronem? Trochę jak z tymi niemieckimi krewnymi Koburgów po pierwszej wojnie, co pozostawali jakimiś markizami i lordami zamiast książętami.
-
@ametyst-faradobus co poradzisz jak nie poradzisz ;d Arcyksiaze zrzekl sie tytulu, natomiast grafa ma z sarmacji. Zmiana forum, zmiana tytułów
-
@joanna-izabela raczej Markgrafa.
-
Pragnę pogratulować wszystkim wyróznionym waszego sukcesu i pracy dla dobra Teutonii.