Time to say goodbye...
-
Dear All,
Próbowałem się przekonać i odnaleźć w nowej rzeczywistości. Próbowałem się odciąć od szkalowanie dobrego imienia Sclavinii w serwisach internetowych Księstwa Sarmacji. Liczyłem, że nie będę chociaż tutaj musiał czytać steku bzdur Krzysztofa Hansa. Po 14 latach spędzonych w mikroświecie mówię definitywny pas. Nie chcę się denerwować, nie chcę uczestniczyć w idiotycznych dyskusjach. Jestem na to za stary. Poszło to wszystko w złym kierunku. Nie chcę dalej w tym trwać. Dziękuję wszystkim kulturalnym, których poznałem na przestrzeni lat. Dziesiątki razy zawieszałem aktywność, wracałem i trwałem. Tym razem nie chcę. W związku z tym w pełni świadom uprzejmie proszę o trwałe usunięcie mojego konta z serwisów UNP. Nie roszczę sobie jakichkolwiek praw do moich prac, wirtualnej tożsamości oraz mojego dorobku. Majątek Unicorn Media Corporation, prawa do Przeglądu Politycznego oraz zgromadzone środki finansowe przekazuję Konfederacji Sclavińskiej w celu dalszego rozdysponowania. Życzę powodzenia w dalszym rozwoju Sclavinii i wiem, że sobie poradzi. Odchodzę jako ostatni z Ojców Założycieli, lecz wiem, że Sclavinia jest w dobrych rękach. Ludwik dziękuję i wierzę, że udźwigniesz ciężar.Niech Trwa Ostateczna Krucjata!
Jeszcze Sclavinia nie zginęła i nie zginie...
-
Bardzo smutna i zła wiadomość...
-
Liczę, że jednak przemyślisz sytuacje. Nie jesteśmy Księstwem Sarmacji, nie będziemy tutaj szkalować Sclavinii natomiast oczywiście nie możemy zakazać Hansowi pisać. wypowiedzi Hans natomiast nie jest członkiem Unii. Wydaje mi się, że nadal możesz zrobić wiele dobrego, a my będziemy cię wspierać w tym co zrobisz. Nie odchodź dlatego, że jedna osoba zabłądziła i zaczęła tutaj pisać dyrdymały.
-
@Guedes-de-Lima szanuje, rozumiem, zazdroszczę
Liczę jednak, że nie będę musiał tego robić (tym bardziej na urlopie, na który także się udaje) i jednak zmienisz zdanie - gorąco na to liczę.
Gdy tylko władze Sclavinii przekażą mi dyspozycję j.w. wykonam ją po powrocie z urlopu (a raczej szybko to nie nastąpi) licząc jednak, że jakiś debil-niedorozwinięty z sarmacji nie przekreśli 14 lat Twojego życia w mikronacjach.
-
Szkoda. Trzymaj się tam i zaznaj spokoju
-
Smutne, ale rozumiem. Do zobaczenia!
-
Przychodzą takie chwile, kiedy trzeba powiedzieć dość. Rozumiem i wiem jak to działa.
Pamiętaj jednak, że zawsze masz gdzie wrócić. Powodzenia. -
Jeżeli to jesr moja wina to przepraszam
-
@krzysztof-hans normalnie Sherlock Holmes....
-
Dziwię się, że ktokolwiek bierze poważnie Pana Hansa. Jeśli jest taka potrzeba, to można go przecież zbanować. Albo olać.
Tak czy inaczej pozdrawiam i życzę zdrówka.
-
@guedes-de-lima bardzo, bardzo niedobra wiadomość....
Zachęcam do przemyślenia sprawy raz jeszcze, może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
Jednak jeśli w najbliższym czasie decyzja się nie zmieni, to będziemy czekać na powrót.Pozostaję do Twojej dyspozycji Guedesie czy to na facebooku czy discordzie.
-
Powodzenia
-
@Guedes-de-Lima Do zobaczenia, Guedesie!
-
@ludwik-tomović napisał w Time to say goodbye...:
@guedes-de-lima bardzo, bardzo niedobra wiadomość....
Zachęcam do przemyślenia sprawy raz jeszcze, może uda się znaleźć jakieś rozwiązanie.
Jednak jeśli w najbliższym czasie decyzja się nie zmieni, to będziemy czekać na powrót.Pozostaję do Twojej dyspozycji Guedesie czy to na facebooku czy discordzie.
Witam! Czy mógłbym odzyskać kontrolę nad instytucjami, które powierzyłem w opiekę najjaśniejszej Sclavinii?
-
@guedes-de-lima oczywiście!
Systemowo nadal powinieneś mieć kontrolę nad nimi, gdyby coś nie zostało Ci oddane proszę o kontakt na PW -
@ludwik-tomović bardzo dziękuję!
-
@guedes-de-lima Miło Ciebie znów spotkać.
-
@jakub-wysocki dzięki, pozdrawiam.