[Waffen-OK] Raport z działalności komórek kontrwywiadu wojskowego i lokalizacje pochówków dysydentów
-
@andrzej-fryderyk Tyle że w tym Sclavińskim był pewien błąd dokonany z winy Joanny Izabeli
-
@krzysztof-hans Apage, Satanas!
-
@krzysztof-hans Czego nie rozumiesz w słowach – wyjdź?
-
@andrzej-fryderyk Rozumiem co to znaczy ale chce być waszą Buką z Muminków
-
@krzysztof-hans wynocha.
-
@andrzej-fryderyk To chyb ten moment, że trzeba gościa ignorować.
-
@wojciech-hergemon Masz rację. Wiesz, po prostu wiem, jakie skutki przynosi zarówno zbytne ignorowanie, jak i zbytne dawanie atencji. Ciężko znaleźć złoty środek.
-
Można zawsze zrobić Publiczną Egzekucję Wrogów Zbrodniczego Reżimu.
-
@joahim-von-ribertrop bardzo ciekawy pomysł.
-
@natalia-helena-von-lichtenstein napisał w [Waffen-OK] Raport z działalności komórek kontrwywiadu wojskowego i lokalizacje pochówków dysydentów:
@joahim-von-ribertrop bardzo ciekawy pomysł.
Topienie w gnojówce! Ach, czasy młodości...
-
@joahim-von-ribertrop napisał w [Waffen-OK] Raport z działalności komórek kontrwywiadu wojskowego i lokalizacje pochówków dysydentów:
Można zawsze zrobić Publiczną Egzekucję Wrogów Zbrodniczego Reżimu.
Andronik byłby w siódmym niebie... nienawiści ja z kolei uważałbym to za dziwne ale nie straszne dla mnie rozwiązanie. Przypomnę tutaj że za czasów RSiT chciał mnie zgładzić Święty Kościół Khatangi-Natangi ale mu to nie wyszło
-
@krzysztof-hans Jesteś niedościgły jak Diablo.
-
@sorcha-raven
Ja w odpowiedzi: https://www.youtube.com/watch?v=MOpz1V9CWSs -
@krzysztof-hans znaczy kupiłeś sobie taką czapeczkę?
Zapraszam cię zatem do wspólnego odśpiewania piosenki Żulusie , a przy okazji miłych Mikołajek. -
@krzysztof-hans ustaw to sobie na avatar:
-
@sorcha-raven napisał w [Waffen-OK] Raport z działalności komórek kontrwywiadu wojskowego i lokalizacje pochówków dysydentów:
@krzysztof-hans znaczy kupiłeś sobie taką czapeczkę?
Zapraszam cię zatem do wspólnego odśpiewania piosenki Żulusie , a przy okazji miłych Mikołajek.Nie tylko. Rzucam też antyunijne zaklęcia i tworze takie kule jak w tym filmie.
-
@krzysztof-hans napisał w [Waffen-OK] Raport z działalności komórek kontrwywiadu wojskowego i lokalizacje pochówków dysydentów:
Rzucam też antyunijne zaklęcia