Srebrny Róg - Pałac Cesarski - PUNKT STARTOWY - 1. Löwe und Einhorn-Rallye 1921
-
Ách úr teutoniš Ráde als úrn Ástiš Hus iv'moh zigi úrn Autošwikken!
-
Porcelanowy Książę z piskiem opon ruszył swoim automobilem Scrap Car Mark II.
-
Czerwona Lancia Helwetyka Romańskiego z leockiego Zwangsstörung Neues Ufer z piskiem opon wyruszyła sprzed Pałacu Cesarskiego!
-
Andrzej Fryderyk ustawił się na punkcie startowym. 3, 2, 1… Ruszają! Rusza i on!
Niezawodna maszyna rodem z południa przejechała bezawaryjnie całe 5 metrów, po czym zatrzymała się. Nie bez powodu mówi się że do Gazików są dwie pary kluczyków!
Chwycił oburącz młot, i uderzył gdzieś w okolice silnika. Charakterystyczny warkot znów zaczął towarzyszyć pojazdowi Andrzeja. Wyścig dalej trwa! Lecz czy uda się nadrobić cenne sekundy związane z awa… Specyficzną metodą odpalania auta?
-
Start !!!!
-
Ryk silników słychać z oddali. Szybsze bicie serca...
-kom kom... kom kom... (efekt bicia serca z filmu "Dirty Dancing"
W głowie tylko ... start! -
Sclavińska Strzała minęła linię startu i pędzi po jak najlepszy wynik w Rajdzie
-
Dobra LECIM LECIM LECIM. -
Na stracie stawiła się biało-czerwona jedenastka z Czech.
-
Joanna Izabela w barwach unijno-teutońsko-sclavińskich ruszyła z piskiem opon. Miała nadzieje ze podobnie zrobił jej towarzysz @Ludwik-Tomović i ze przebicie opon @Helwetyk-Romański coś dało. Zastanawiala się co ta urocza parka @Andrzej-Fryderyk i @Natalia-Helena-von-Lichtenstein nie pozabijała się.
-
Melduję się.
-
Pangard Comet Petrowicza rusza na trasę rajdu.
-
Ruszyłem
-
Samochód Joahima von Ribertropa wystartował ze Srebrnego Rogu, pędząc w stronę Zielnyboru.
-
Na linii startowej pojawia się Arkadiusz von Witcher we własnej osobie! Rejestrujący się na ostatnią chwilę, po długiej przerwie, zadziwił tłum swoją obecnością. Były monarcha drobnego odosobnionego państewka na północy powzięty odnalezieniem w tłumie rodaków z Nordaty i Sarmacji ze wzruszeniem, jeszcze przed startem uchylił kask i serdecznie podziękował za wsparcie. Miejmy nadzieję, że jego ewentualne szkody pokryje wysokie ubezpieczenie...
-
Automobil Michała wyruszył z linii startu.
-
Najliczniejszy start w historii!
A to dopiero początek!
Zapraszam na kolejny OS o 0:11!
Odcinek Specjalny nr 1A ja zabieram się za "tabelkowanie"
-
Tabela na godzinę 22:38
-
Akuku! Z małymi trudnościami - gaźnik zamarzł, ale jednak się stawiłem!