Mapa Konfederacji Sclavińskiej
-
@joahim-von-ribertrop my wiemy, ale niektórzy poza granicami Sclavinii udają że nie wiedzą i rozsiewają kłamliwe plotki
-
Pysznie! Idzie się zastanowić jeszcze, czy nie warto przyłączyć Troi (Frontiery), ale poza tym mapa ta przedstawia stan faktyczny.
-
Oczywiście, że pysznie. Jednak ja uważam, że powinniśmy zająć już sam grodzisk. Jacyś harcerze chodzili sobie po górach i krzyczeli coś do mnie, więc się już zmiłowałem i tylko w nogi im postrzelałem. Żal mi ich trochę
-
@cillian napisał w Mapa Konfederacji Sclavińskiej:
Oczywiście, że pysznie. Jednak ja uważam, że powinniśmy zająć już sam grodzisk. Jacyś harcerze chodzili sobie po górach i krzyczeli coś do mnie, więc się już zmiłowałem i tylko w nogi im postrzelałem. Żal mi ich trochę
Swoją drogą "metafory" w KS są bardzo zaawansowane, widać jaki jest target na czytelnikach ;).
-
Aktualizacja z nazwami miast
Miasto na wyspach otrzyma nazwę w późniejszym czasie, niewykluczone że w drodze konkursu.
-
@ludwik-tomović Wydaje mi się, choć nie jestem pewna, że KSy już was wymazały z map wczoraj.
-
@natalia-helena-von-lichtenstein
Dziwne, bo na brzydkim znaczku jest dobrze zaznaczone -
@natalia-helena-von-lichtenstein ¯_(ツ)_/¯
Sclavinia nie pozbiera się po tym ciosie xD
-
@natalia-helena-von-lichtenstein
No coż, mamy etap wyparcia ;d -
@natalia-helena-von-lichtenstein Od kiedy to obchodzi nas opinia Sejmu w jakimś mieście co nawet w Sclavinii nie leży?
-
@joahim-von-ribertrop napisał w Mapa Konfederacji Sclavińskiej:
@natalia-helena-von-lichtenstein Od kiedy to obchodzi nas opinia Sejmu w jakimś mieście co nawet w Sclavinii nie leży?
Tak sobie myślę… Że byłoby całkiem zabawne jak w przypływie wyparcia jakiś organ władzy zostałby przeniesiony do Sclavinii
Tak czy siak – brawo za mapę
-
@joahim-von-ribertrop Prawda jest taka że to już nie są wasze ziemie. Polecam przeprowadzkę na inny obszar tak jak w 2010 roku po secesji RSiT
-
@krzysztof-hans ziew.
-
[quote]@joahim-von-ribertrop Prawda jest taka że to już nie są wasze ziemie. Polecam przeprowadzkę na inny obszar tak jak w 2010 roku po secesji RSiT [/quote]
Prawda jest taka, że Sejm w Grodzisku nie ma prawa decydować o ziemiach niepodległego państwa. To jest tak samo jakby dziś Ola ogłosiła włączenie Tropicany do Voxlandu. Taka sama sytuacja, zero podstaw, zero praktycznych skutków. -
@joahim-von-ribertrop I tu się mylisz bo akurat ma gdyż ziemie były dzierżawione a @Ludwik-Tomović swoimi działaniami dającymi niepodległość Sclavinii pozbawił was terytorium. Coś za coś
-
Ach, ta potrzeba atencji ze strony mieszkańców KS dotarła już do UNP, no cóż.
-
@ludwik-tomović Mają prawo
-
@joahim-von-ribertrop I tu się mylisz bo akurat ma gdyż ziemie były dzierżawione a @Ludwik-Tomović swoimi działaniami dającymi niepodległość Sclavinii pozbawił was terytorium. Coś za coś
Wypad trolu.
-
@joahim-von-ribertrop rozumiem wzburzenie, ale nie zniżajmy się do tego poziomu...
Widocznie Pan Hans ma taką potrzebę atencji że przekracza ona granice Sarmacji
-
@ludwik-tomović czy możemy zrównać z ziemią ruiny Wandowic? To idealne miejsce na budowę Centralnego Portu Komunikacyjnego Ostatecznej Krucjaty. Przydałoby się takie centralne lotnisko dokładnie w tym samym miejscu co gruz i kamieni kupa. ;D