Przenosiny do Srebrnego Rogu
-
Najdroższa Joanno Izabelo!
Kiedy poznawałem cię bliżej, najbardziej zaskoczyło mnie to, że jesteś tak otwartą i ciepłą osobą. Zachwyciłaś mnie swoim urokiem i dobrocią. Czuję, że jestem szczęśliwy, wtedy gdy Ty jesteś obok. Pragnę, abyś czuła się tak szczęśliwa jak to tylko możliwe. Każdego dnia będę ze wszystkich sił starał się by tak się stało. Wierzę, że do końca życia będziemy patrzeć w tym samym kierunku. Zostaniesz moją żoną?
-
-
Joanna Izabela zobaczyła jak Adrian Józef Alatristé podchodzi i wręcza jej róże.
"Czy nie pamięta, ze nie znoszę róż? Chce mi sprawić przykrość, prawda?" pomyślała.-Adrianie, ja wiem ze nasze spotkania nie odbywały się na mówieniu co lubimy - tutaj spojrzała na bukiet kwiatów, i już chciała nimi cisnąć o podłogę ale znowu przeniosła wzrok tam gdzie wcześniej stał jej gość tylko...go tam nie było. Spojrzała na dół i tym razem pierwszym co zobaczyła był idealny, wymarzony pierścionek. Czarne złoto, tanzanit. "Skąd wiedział?" zaczęła się zastanawiać.
W ten czas nagle w cesarskim pałacu zaczęło pachnięć fiołkami, a wszyscy obecni słyszeli piosenkę mimo iż nagłośnienie nie było włączone. Świat nagle dla Joanny Izabeli stał się piękny, kolory bardziej żywsze i już wiedziała...nie ważne od przeciwności, nie ważne ich różnice w poglądach, są oni sobie przeznaczeni .
-Zostanę twoją żoną - odpowiedziała nie pamiętając już, że chwile wcześniej chciała wywołać wielką kłótnie - ale bukiet oddajcie tłumowi przed pałacem -dodała. -
Wreszcie jakoś rozwiązał problem tych plotek.
-
@ametyst-faradobus Nadal maja problem z tym kto jest ojcem ramaela wiec sie nie ciesz ;d
-
Ja żadnych elementów nie będę płacił.
-
@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/
-
@joanna-izabela uważaj żebym Ci nie przypomniał o piniondzach za las
-
@ametyst-faradobus Stachu?
-
@ludwik-tomović a kto przy telefonie?
-
@ametyst-faradobus
A.. AsiaJadzia -
@joanna-izabela napisał w Przenosiny do Srebrnego Rogu:
@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/
Nie stać cię.
-
Juhu! Gratulacje! Będzie royal wedding!
Tylko najpierw wieczór panieński!
@Ametyst-Faradobus Ramael to skóra zdarta z Pana, więc nie wykręci się Pan.
-
@natalia-helena-von-lichtenstein boje się tego wieczoru ;d skonczy sie tym ze wylądujemy w sarmacji i jeszcze coś podpisze;d
-
@joanna-izabela np intercyzę xD
-
@ludwik-tomović to i tak trzeba ale nie wiem kto mi zrobi bo na @Aleksander mnie nie stac ;/
-
@joanna-izabela mogę przygotować - źle, ale za to tanio
-
@ludwik-tomović ok, byle nie dać wszystkiego Adrianowi
-
@Joanna-Izabela będzie jak w kac vegas ;d
-
@natalia-helena-von-lichtenstein kac grodzisk