Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Przenosiny do Srebrnego Rogu

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    13
    142
    15942
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Adrian Józef Alatristé
      Adrian Józef Alatristé ostatnio edytowany przez

Najdroższa Joanno Izabelo!

9a4cb249-8394-40b1-9bb0-83e675911731-image.png

Kiedy poznawałem cię bliżej, najbardziej zaskoczyło mnie to, że jesteś tak otwartą i ciepłą osobą. Zachwyciłaś mnie swoim urokiem i dobrocią. Czuję, że jestem szczęśliwy, wtedy gdy Ty jesteś obok. Pragnę, abyś czuła się tak szczęśliwa jak to tylko możliwe. Każdego dnia będę ze wszystkich sił starał się by tak się stało. Wierzę, że do końca życia będziemy patrzeć w tym samym kierunku. Zostaniesz moją żoną?

833a9fef-7107-4741-95f4-1c4f5cf3b765-image.png

Wojciech Hergemon 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
      • Ludwik Tomović
        Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

text alternatywny

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
        • Joanna Izabela
          Joanna Izabela ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

Joanna Izabela zobaczyła jak Adrian Józef Alatristé podchodzi i wręcza jej róże.
          "Czy nie pamięta, ze nie znoszę róż? Chce mi sprawić przykrość, prawda?" pomyślała.

-Adrianie, ja wiem ze nasze spotkania nie odbywały się na mówieniu co lubimy - tutaj spojrzała na bukiet kwiatów, i już chciała nimi cisnąć o podłogę ale znowu przeniosła wzrok tam gdzie wcześniej stał jej gość tylko...go tam nie było. Spojrzała na dół i tym razem pierwszym co zobaczyła był idealny, wymarzony pierścionek. Czarne złoto, tanzanit. "Skąd wiedział?" zaczęła się zastanawiać.

W ten czas nagle w cesarskim pałacu zaczęło pachnięć fiołkami, a wszyscy obecni słyszeli piosenkę mimo iż nagłośnienie nie było włączone. Świat nagle dla Joanny Izabeli stał się piękny, kolory bardziej żywsze i już wiedziała...nie ważne od przeciwności, nie ważne ich różnice w poglądach, są oni sobie przeznaczeni .
          -Zostanę twoją żoną - odpowiedziała nie pamiętając już, że chwile wcześniej chciała wywołać wielką kłótnie - ale bukiet oddajcie tłumowi przed pałacem -dodała.

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
          • Ametyst Faradobus
            Ametyst Faradobus @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Wreszcie jakoś rozwiązał problem tych plotek.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj -1
            • Joanna Izabela
              Joanna Izabela @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus Nadal maja problem z tym kto jest ojcem ramaela wiec sie nie ciesz ;d

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
              • Ametyst Faradobus

Ja żadnych elementów nie będę płacił.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                • Joanna Izabela
                  Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/

Ametyst Faradobus Aleksander 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                  • Ametyst Faradobus

@joanna-izabela uważaj żebym Ci nie przypomniał o piniondzach za las

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                    • Ludwik Tomović
                      Ludwik Tomović @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus Stachu?

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                      • Ametyst Faradobus
                        Ametyst Faradobus @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović a kto przy telefonie?

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                        • Ludwik Tomović
                          Ludwik Tomović @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus A.. Asia Jadzia

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                          • Aleksander
                            Aleksander @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela napisał w Przenosiny do Srebrnego Rogu:

@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/

Nie stać cię.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                            • Nurdrun von Lichtenstein
                              Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez Nurdrun von Lichtenstein

Juhu! Gratulacje! 🙂 Będzie royal wedding!

Tylko najpierw wieczór panieński!

@Ametyst-Faradobus Ramael to skóra zdarta z Pana, więc nie wykręci się Pan.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                              • Joanna Izabela
                                Joanna Izabela @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

@natalia-helena-von-lichtenstein boje się tego wieczoru ;d skonczy sie tym ze wylądujemy w sarmacji i jeszcze coś podpisze;d

• Ludwik Tomović
                                  Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela np intercyzę xD

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                  • Joanna Izabela
                                    Joanna Izabela @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović to i tak trzeba ale nie wiem kto mi zrobi bo na @Aleksander mnie nie stac ;/

• Ludwik Tomović
                                      Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela mogę przygotować - źle, ale za to tanio

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                      • Joanna Izabela
                                        Joanna Izabela @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović ok, byle nie dać wszystkiego Adrianowi

• Nurdrun von Lichtenstein
                                          Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Joanna-Izabela będzie jak w kac vegas ;d

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                          • Ametyst Faradobus
                                            Ametyst Faradobus @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein kac grodzisk

• first-post
                                              last-post