Nawigacja

Cesarstwo Teutonii (Emporrak Teutonie)

• Zaloguj się
    • Szukaj
    • Cesarski System Centralny
    • Główna
    • Discord
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Archiwalna strona Królestwa Teutonii

Przenosiny do Srebrnego Rogu

Życie Teutonii (Úr Teutonienlejb)
    13
    142
    15942
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Joanna Izabela
      Joanna Izabela ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

Joanna Izabela zobaczyła jak Adrian Józef Alatristé podchodzi i wręcza jej róże.
      "Czy nie pamięta, ze nie znoszę róż? Chce mi sprawić przykrość, prawda?" pomyślała.

-Adrianie, ja wiem ze nasze spotkania nie odbywały się na mówieniu co lubimy - tutaj spojrzała na bukiet kwiatów, i już chciała nimi cisnąć o podłogę ale znowu przeniosła wzrok tam gdzie wcześniej stał jej gość tylko...go tam nie było. Spojrzała na dół i tym razem pierwszym co zobaczyła był idealny, wymarzony pierścionek. Czarne złoto, tanzanit. "Skąd wiedział?" zaczęła się zastanawiać.

W ten czas nagle w cesarskim pałacu zaczęło pachnięć fiołkami, a wszyscy obecni słyszeli piosenkę mimo iż nagłośnienie nie było włączone. Świat nagle dla Joanny Izabeli stał się piękny, kolory bardziej żywsze i już wiedziała...nie ważne od przeciwności, nie ważne ich różnice w poglądach, są oni sobie przeznaczeni .
      -Zostanę twoją żoną - odpowiedziała nie pamiętając już, że chwile wcześniej chciała wywołać wielką kłótnie - ale bukiet oddajcie tłumowi przed pałacem -dodała.

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
      • Ametyst Faradobus
        Ametyst Faradobus @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

Wreszcie jakoś rozwiązał problem tych plotek.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj -1
        • Joanna Izabela
          Joanna Izabela @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus Nadal maja problem z tym kto jest ojcem ramaela wiec sie nie ciesz ;d

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
          • Ametyst Faradobus

Ja żadnych elementów nie będę płacił.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
            • Joanna Izabela
              Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/

Ametyst Faradobus Aleksander 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
              • Ametyst Faradobus

@joanna-izabela uważaj żebym Ci nie przypomniał o piniondzach za las

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                • Ludwik Tomović
                  Ludwik Tomović @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus Stachu?

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                  • Ametyst Faradobus
                    Ametyst Faradobus @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović a kto przy telefonie?

Ludwik Tomović 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                    • Ludwik Tomović
                      Ludwik Tomović @Ametyst Faradobus ostatnio edytowany przez

@ametyst-faradobus A.. Asia Jadzia

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                      • Aleksander
                        Aleksander @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela napisał w Przenosiny do Srebrnego Rogu:

@Aleksander wybieram cie, bedziesz mnie reprezentował w sadzie ;/

Nie stać cię.

• Nurdrun von Lichtenstein
                          Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez Nurdrun von Lichtenstein

Juhu! Gratulacje! 🙂 Będzie royal wedding!

Tylko najpierw wieczór panieński!

@Ametyst-Faradobus Ramael to skóra zdarta z Pana, więc nie wykręci się Pan.

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                          • Joanna Izabela
                            Joanna Izabela @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez Joanna Izabela

@natalia-helena-von-lichtenstein boje się tego wieczoru ;d skonczy sie tym ze wylądujemy w sarmacji i jeszcze coś podpisze;d

• Ludwik Tomović
                              Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela np intercyzę xD

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                              • Joanna Izabela
                                Joanna Izabela @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović to i tak trzeba ale nie wiem kto mi zrobi bo na @Aleksander mnie nie stac ;/

• Ludwik Tomović
                                  Ludwik Tomović @Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

@joanna-izabela mogę przygotować - źle, ale za to tanio

Joanna Izabela 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
                                  • Joanna Izabela
                                    Joanna Izabela @Ludwik Tomović ostatnio edytowany przez

@ludwik-tomović ok, byle nie dać wszystkiego Adrianowi

• Nurdrun von Lichtenstein
                                      Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@Joanna-Izabela będzie jak w kac vegas ;d

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
                                      • Ametyst Faradobus
                                        Ametyst Faradobus @Nurdrun von Lichtenstein ostatnio edytowany przez

@natalia-helena-von-lichtenstein kac grodzisk

• Joanna Izabela
                                          Joanna Izabela ostatnio edytowany przez

W pałacu cesarskim panował rozgardiasz. Służba uwijała się jak w ukropie aby znieść wszystkie walizki do co chwila podjeżdżających samochodów. W końcu nadjechało auto którym miała władczyni, z tylu widać było kobieca postać w ciemnych okularach. Wytrawny paparazzi Piotr von Gellon, który znany był z tego, ze podczas pracy zakładał pampersa po to aby móc dłużej czaić się w krzakach zrobił zdjęcie wychodzącej Cesarzowej. Niestety w momencie w którym miał zrobić kolejna serie okazało się, że zapomniał o sprawdzeniu baterii w aparacie. Kim była tajemnicza kobieta, tego nikt nie wie...wiadomym jednak jest, ze Joanny Izabela dzisiejszego dnia nie będzie nocować u siebie.

16d9907f-89fb-4e84-91be-d107334b25d1-image.png

Ametyst Faradobus 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
                                          • Heinz-Werner Grüner
                                            Heinz-Werner Grüner ostatnio edytowany przez

Czy mi się tylko wydaje czy będzie to historia pisana "grubymi nićmi"? 🙂

• first-post
                                              last-post