Wieści z zagranicy
-
Przy okazji, kiedyś odwiedziłem Prezydenta @Ametyst-Faradobus , miałem nawet możliwość skorzystać z należącej do niego umywalki #sucharalert
-
Pewnie nie będę miał wyjścia. Naród będzie nalegał.
-
JCM Joanna Izabela także odznaczona w Leocji Medalem Rocznicowym
-
@ludwik-tomović dziękuje ze przekazujesz informacje bo bym to zgubiła
-
@joanna-izabela polecam się
-
-
Królestwo Skarlandu zrzekło się Wicekrólestwa Aztec.
http://forum.skarland.eu/viewtopic.php?f=36&t=325 -
@michał-jerzy-potocki Wiadomo skąd taki ruch? brak pomysłu na narracje?
-
Jak już wspominałem, to szczęśliwa decyzja, niosąca wolność uciskanym ludom.
Przypomnę tylko, że już pięć i pół roku temu w obronie brutalnie kolonizowanego wicekrólestwa występowała opinia publiczna Teutonii i Baridasu - dzisiaj zjednoczona w UNP:
-
@ignats-ik-ruth Dziękuje za wstawki, niestety nie moje czasy mikronacyjne
-
@joanna-izabela Właśnie dlatego przypominam
(Swoja drogą - za ten narracyjny wybryk zostaliśmy z Vladem uznani w Skarlandzie za personas non gratas... Ciekawe, czy to obowiązuje do dzisiaj). -
@ignats-ik-ruth Lepsze byłyby personas non gracias.
-
@ignats-ik-ruth Ciekaw jestem czy teraz szanowny pan uzna Cesarstwo Norweglandu za kolejnego tyrana uciskającego biedny lud Aztek. https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=115&t=29220&p=346270#p346268
-
bądźmy poważni, czym nawet jest Norwegland?
-
@bruno-petrowicz-catalan Raczej nie, bo z tego co widzę, oni się w narrację kolonialną nie bawią Powstali zresztą na opuszczonych terenach, budujac wszystko od nowa i nie nawiązując - jeśłi dobrze rozumiem sytuację.
Swoją drogą, widzę , że słynna skarlandzka sztywność pleców nie umarła@Cillian Ofc, to jakieś yoyo. Ale z postponowaniem bym się wstrzymał - wg ISM są aktywniejsi niż Republika Baridasu
-
-
Szanowny Gubernatorze @ludwik-tomović serdecznie dziękuję za "cegiełkę" jaką Szanowny włożył w rozwój wizualny turnieju. Postaram się by to zostało zapamiętane...
Jeśli chodzi o medale to tak, są to z okazji tego mundialu, ale trofeum ma służyć po wsze czasy... -
@heinz-werner-grüner w założeniu tak, ale jeszcze nie wiemy czy puchar "się przyjmie" w kolejnych edycjach, dlatego napisałem tak trochę asekuracyjnie
-
W ramach ciekawostki - aktywność na forach polskich mikronacji w styczniu 2021
-
UNP Plasuje się na 4 miejscu. Hum... niewiele się działo, a trochę się tych postów nazbierało.
Życzyłabym sobie wbicie jednak na 1 miejsce ;D